Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

vedro, že by psa nevyhnal, co? 😀
    My se hrozně flákali, ale hrozně teda. Tím i, že se Rumíček nemože zatím koupat, tak vláčet je někde dlouhodobě se mi nechtělo a jim se taky nechtělo. Tak se chodilo hlavně ráno.

aaa koukám, že čajda si užívá civilizace, přežila, to je nejdůležitější a teď bude lábuš a lehkoprochajdy.

Mirka D.

nic no,takže jsem řekla,že su v BK,že…
    no hurááá!! 🙂 a normální to od nich teda není :-D, zvykli si, žes na telefénu a zavolání byla, tak toho využívaj :-/

a pak holt neuřídil nějaký problémy…a už to jelo
    ano, někdy to prostě člověk neustojí, a ty matky samoživitelky si za to taky tak úplně samy nemůžou.

to ta tv vybírá extrémy,že…
    tak, přesně tak. to není většina, to je extrém. A pak ty děti za to nemůžou, když se jim nedostane kupř. obědů, když jsou vyloučený ze skupiny dětí, protože nemůžou na školu v přírodě, lyžák… o to plynuleji pokračujou ve stopách svých matek.

-vždycky si říkám-nevím jak jednou skončím
    a kdoví co bych dělala na jeho/jejím místě,

moudrá to slova

kachna
    ) a zjistili jsme, že nemáš jen nick, ale i křestní jméno. Oba nás to s Michalem překvapilo

to mě taky vždycky překvapí, však jsem u Tvýho jména měla kdysi děsněj problém a nečekat automaticky Kateřinu 😀

Dennyky

hele vona je tady, Blbína a Blána ji nesežraly, zatim začly jen u nosu 😀

mi kámoš vysklil dveře
    kolik ste toho vylábali, že byl taklenc na dranc? 😀

já kdysi taky vysklila dveře 😀 a kupodivu za střízliva, rvaly jsme se se ségrou 😀