Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
no a dnes ráno už zbývalo jen zbalit se,uklidit tatkovi a nic nezapomenout-takže jsem až doma zjistila,že jsem tam zapoměla hůlky….:-(
a dojely jsme v 8 ráno dom,pejsci už měly s tatkem po vycházce,my předaly mamce hrnek s větrným mlýnem s Rudice,za to,že tatkovi vařila….
když nám v 8 večer oznámil,že ráno přijede,moc už se s tím udělat nedalo,jinak by mu Martin uvařil dopředu…
no přes den jsme se válely a odpočívaly,a kolem půl paté jsme pejsky vzaly k vodě do Vícemilc,i Betty teda
u rybníku jsme to trochu obešly,at se vyvenčí a projdou,Žeryk s Dafi si zaplavaly,Betty se treochu namočila,plavat nechtěla.alle to nevadí,kolem rybníka v pěšince-okolo jinak vysoká tráva jsem ji nechala na volno proběhnout,pak jsme dojely do Města,Martin jel nnakoupit já dala ze psy kolčko po městě kolem výloh a jely jsme dom
večer grilování z rodiči na terase a měla bych jít do hajan,zítra mám meisměnu….
Černejčaj-tak jak pokračuje putování v teple?no v teple,asi v tropech už
a co bouřky,nic vás nechytlo,
kolik ti ještě zbývá týdnů?
Petrs01-držím palce na zítřek!
PetraK-no s těma samoživitelkama-já to nemám tak jednoduše jak Maya,
ale já ten pohled mám hodně posunutej i díky bráchovi,kterej vlastně poslední 2 roky bezdomovec,
bezdomovci jsou taky teda mimochodem skupina lidí ktrá je rychle odsouená do-a může si za to sám-kdyby nechlastal,makal a tak…
ale…..
ale ….jasně můj brácha chlastl,a pak dost chlastal,a obecně měl vždy k alkoholu blíž
ale taky hromadu let dělal
dělaly hromadu let s bývalou švagrovou,jeho ženou,
ta hromadu let dělala v ČKD jeřábnicu-16!!!!!!ranní+odpoední směny-nechápu doted jako….
prostě oba makaly,dostaly hypotéku,začaly stavět nad ná,a patro,ručilo se spodkem-kde já a tatka…
no jenže byly tam i nějaký půjčky…který se včas nezaplatily….
no to je fuk,nebudu to tu rozebírat…ale pak prostě brácha-nemoc-delší,pak výpověd
bez práce,rozvod
on po prozvodu teda pít začal pořádně
tatka platil hypotéku za něj
no a přes sedmi lety musel barák prodat,chvílu tam byl v nájmu
pak rozdal zvířata a šel na ubytovnu….
a brácha na ulici
jasně,kdby nepil….
ale….hromadu lety oba dělaly,splácely,všechno dobrý,
pak ty půjčky-tam se to zasukovalo-ale furt by to šlo
ale pak bráchova delší nemoc,rozvod,výpověd,chlast-a ulic a zdar….
jako jo kdyby nepil….
ale prostě,po tom rozvodu už do toho spadl-a pak už to valilo…..
ale prostě ještě před třeba 10letma to byl borec co chodil do práce,slácel barák,pěstoval kaktusy,měl ze švagrovou kočku,psa,krásně kreslil,zajímaly ho malíři,hrady,zámky….
a pak holt neuřídil nějaký problémy…a už to jelo
z toho že si dal občas pivo,víno, toho bylo víc,když se mu to začalo srát….
a šlo to pak rychle….poo rozvodu na to všecko už kašlal
a jasně-patří mu to,neměl pít,
že dyt hodně bezdomovců jsou vlastně alkáči,že…
no sem se do toho zamotala,že zas?
no tímto jsem jenom chtěla říct,že jak ty samoživitelky-ano viděla jsem pár výměn manželek-a ano kolikrát fakt mazec-špína,bordel,na děcka se kašlalo,hlavně telka,kafe,cigára
ale zasse-to ta tv vybírá extrémy,že…
no-jsem s tím bráchem chtěla říct,že vlastně od cesty na šikmou plochu,je někdy hrozně blízko
a říct o nějaké skupině-že si za to většinou může sama/sami je jednoduchý….
-no a každá rodina-nebo teda hodně rodin má v nějakou černou ovci no….
a u nás to byl brácha-
a když někdo vidí někde bezdomovce tak si řekne-no kdyby chodily do práce,nachlastaly,jeich chyba….
a já si po zkušenosti s bráchem říkám-co-proč je k tomu dovedlo?
dyt brácha taky před letama byl borec s koníčkama,manželkou-na které byl 400krát závoslejší než já na Dafině :D:D:D-on se od ní skoro nehl,fakt x letá zamilovanost,borec co prostě makal,v kolektivu oblíbenja-jak se dřív psávalo:D
baby na něj letěly :D,on jednu dobu i cvičil,postavu měl….
a pak cvak-a pád dolůůůůůa postupně a troska….
no nic,jsem si ty starý fotky asi včera neměla prohlížet
já jen-že říct o někom-dyt si za to může sám
nevím,ono taky na startovní čáře a okolnostech záleží……
já už su s tím vynášením soudů o někom sakra opatrná-vždycky si říkám-nevím jak jednou skončím
a kdoví co bych dělala na jeho/jejím místě,
omlouvám se za slohovku……..