Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

no a dnes ráno už zbývalo jen zbalit se,uklidit tatkovi a nic nezapomenout-takže jsem až doma zjistila,že jsem tam zapoměla hůlky….:-(
    a dojely jsme v 8 ráno dom,pejsci už měly s tatkem po vycházce,my předaly mamce hrnek s větrným mlýnem s Rudice,za to,že tatkovi vařila….
    když nám v 8 večer oznámil,že ráno přijede,moc už se s tím udělat nedalo,jinak by mu Martin uvařil dopředu…
    no přes den jsme se válely a odpočívaly,a kolem půl paté jsme pejsky vzaly k vodě do Vícemilc,i Betty teda
    u rybníku jsme to trochu obešly,at se vyvenčí a projdou,Žeryk s Dafi si zaplavaly,Betty se treochu namočila,plavat nechtěla.alle to nevadí,kolem rybníka v pěšince-okolo jinak vysoká tráva jsem ji nechala na volno proběhnout,pak jsme dojely do Města,Martin jel nnakoupit já dala ze psy kolčko po městě kolem výloh a jely jsme dom
    večer grilování z rodiči na terase a měla bych jít do hajan,zítra mám meisměnu….
    Černejčaj-tak jak pokračuje putování v teple?no v teple,asi v tropech už
    a co bouřky,nic vás nechytlo,
    kolik ti ještě zbývá týdnů?
    Petrs01-držím palce na zítřek!

PetraK-no s těma samoživitelkama-já to nemám tak jednoduše jak Maya,
    ale já ten pohled mám hodně posunutej i díky bráchovi,kterej vlastně poslední 2 roky bezdomovec,
    bezdomovci jsou taky teda mimochodem skupina lidí ktrá je rychle odsouená do-a může si za to sám-kdyby nechlastal,makal a tak…
    ale…..
    ale ….jasně můj brácha chlastl,a pak dost chlastal,a obecně měl vždy k alkoholu blíž
    ale taky hromadu let dělal
    dělaly hromadu let s bývalou švagrovou,jeho ženou,
    ta hromadu let dělala v ČKD jeřábnicu-16!!!!!!ranní+odpoední směny-nechápu doted jako….
    prostě oba makaly,dostaly hypotéku,začaly stavět nad ná,a patro,ručilo se spodkem-kde já a tatka…
    no jenže byly tam i nějaký půjčky…který se včas nezaplatily….
    no to je fuk,nebudu to tu rozebírat…ale pak prostě brácha-nemoc-delší,pak výpověd
    bez práce,rozvod
    on po prozvodu teda pít začal pořádně
    tatka platil hypotéku za něj
    no a přes sedmi lety musel barák prodat,chvílu tam byl v nájmu
    pak rozdal zvířata a šel na ubytovnu….
    a brácha na ulici
    jasně,kdby nepil….
    ale….hromadu lety oba dělaly,splácely,všechno dobrý,
    pak ty půjčky-tam se to zasukovalo-ale furt by to šlo
    ale pak bráchova delší nemoc,rozvod,výpověd,chlast-a ulic a zdar….
    jako jo kdyby nepil….
    ale prostě,po tom rozvodu už do toho spadl-a pak už to valilo…..
    ale prostě ještě před třeba 10letma to byl borec co chodil do práce,slácel barák,pěstoval kaktusy,měl ze švagrovou kočku,psa,krásně kreslil,zajímaly ho malíři,hrady,zámky….
    a pak holt neuřídil nějaký problémy…a už to jelo
    z toho že si dal občas pivo,víno, toho bylo víc,když se mu to začalo srát….
    a šlo to pak rychle….poo rozvodu na to všecko už kašlal
    a jasně-patří mu to,neměl pít,
    že dyt hodně bezdomovců jsou vlastně alkáči,že…
    no sem se do toho zamotala,že zas?
    no tímto jsem jenom chtěla říct,že jak ty samoživitelky-ano viděla jsem pár výměn manželek-a ano kolikrát fakt mazec-špína,bordel,na děcka se kašlalo,hlavně telka,kafe,cigára
    ale zasse-to ta tv vybírá extrémy,že…
    no-jsem s tím bráchem chtěla říct,že vlastně od cesty na šikmou plochu,je někdy hrozně blízko
    a říct o nějaké skupině-že si za to většinou může sama/sami je jednoduchý….
    -no a každá rodina-nebo teda hodně rodin má v nějakou černou ovci no….
    a u nás to byl brácha-
    a když někdo vidí někde bezdomovce tak si řekne-no kdyby chodily do práce,nachlastaly,jeich chyba….
    a já si po zkušenosti s bráchem říkám-co-proč je k tomu dovedlo?
    dyt brácha taky před letama byl borec s koníčkama,manželkou-na které byl 400krát závoslejší než já na Dafině :D:D:D-on se od ní skoro nehl,fakt x letá zamilovanost,borec co prostě makal,v kolektivu oblíbenja-jak se dřív psávalo:D
    baby na něj letěly :D,on jednu dobu i cvičil,postavu měl….
    a pak cvak-a pád dolůůůůůa postupně a troska….
    no nic,jsem si ty starý fotky asi včera neměla prohlížet
    já jen-že říct o někom-dyt si za to může sám
    nevím,ono taky na startovní čáře a okolnostech záleží……
    já už su s tím vynášením soudů o někom sakra opatrná-vždycky si říkám-nevím jak jednou skončím
    a kdoví co bych dělala na jeho/jejím místě,
    omlouvám se za slohovku……..