Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
v sobotu jsem vzhůru jaksi brzo-ano takže by mi nevadilo jít s Dafi brzo ven…no nic nooo
a pak jsem chvilku usnula,abych zjistila,že mě naháněly z práce,jestli bych nedošla na směnu-fakt pakárna-přio KAŽDÝM!!!!!!!DELŠÍM VOLNU,CO OD NICH DOSTANU, NÁSLEDUJÍ TEL,JESTLI BYCH NEŠLA DO PRÁCE-TVL TO JAKO NENÍ,ALE FAKT NENÍ NORMÁLNÍ!!!!!!
nic no,takže jsem řekla,že su v BK,že….
po snídani jsme šly nakupovat-jednak jsme po sto letech oba potřebovaly nový pantofle k tatkovi,já pak 2 poprdy-obě bílý od tamanů +z drogyše jednu sportovní kvalitní-2xxl-obtažená jak hrm-větší se nedělají….nechápu…,u tamanů ještě tříčtvrtáky riflový na slušno,protože kratších gatí mám málo a to co mým,je starý milion let,
pak do knihy pro dárek jedné kamošce,co sice narozky měla v březnu,a neslavila-vlítlo do toho zrovna zavření okresů:-((((
pak druhé kamošce hrnek s citátem,no a pak dom
doma jsme zase objednaly jídlo
hodinu se domlovaly na střídačku s holkama jak na sraz a v kolik na narozky kamošky-věděly jsme,že na přehradu,ale furt jsme se nemohly domlivit v kolik.a taky hlásily pršení a bouřky,
no po obědě,jsme si chvilku daly šlofíka,já si namalovala xicht,
a sbalila batoh na oslavu-v batohu dárky+tenkej svetr,flísovka,elastáky,pláštenka,deštník,pletená čelenka….+ta nepromokavá velká větrovka -no tu jsem si oblékla hned jak jsem vylezla-začalo pršet….
jedna kamoška kratasy-ttakže úplně holý nohy…
já teda softwelový gatě,další kamoška suknu,další rifle-no milion náhradního oblečení zas jen já….
došly jsme na přehradu,zkompletovaly náš čtyřlístek kámošek co se známe od 14 let-+2 z ních od první třídy….a usadily se po obr strom na lavku kus od lidí
ale blízko od občerstvení Gizela-měly tam dost smažených jídel,ale i paniny-což jsme si pak daly…,jinak na pití pivo,jakýsi koktejly,limo
tak holky pivo,frisco,kafe,čaj-já 2 krát horkejj čaj a jednou frisco…
předaly jsme dárky,popřály jsme stěhovaly jsme se střídavě k vodě-za slunka,za deště pod strom,a za většího deště nakonec na vzdálenou lavičku pod deštník….-kamoška odmítá chodt do restaurací i na zahrádky….
no pokecaly jsme,zasmály jsme se,4 hodiny setkání utekly jak voda,
já se já se s nimi komplet viděla po roce-oni se teda viděly na Vánoce,
takže 4 hodiny setkání utekly velice,převelice rychle a šly jsme s kamoškou dom
ona na vlak,teda,byla chudák ten den na směně v nemocnici,
tak už taky byla utahaná,další šly chvilku po nás
v přehradě pár plavců+kačeny….
kolem chodilo docela dost liodí ze psama-psy na volno-bulteriér,něco jako pitbbul,vipet,čivavy,jorci…bordera….
no na to,že kolem vody psi nesmí jich tam bylo dost….
naštěstí nás nakonec nechytly ani krupobití,ani bouřka,a já postupně využila všechny vrstvy oblečení…:D
doma jsme pak s Martinem prohlížely starý alba a fotky…
pěkná sobota to byla,škoda,že nebyla delší….