Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak mám za sebou pěkný 3 dny
takže v pátek ráno-brzo vstát a uklidit,jít ven ze psama-ke křížku a zpět+trochu cvičení,Martin mezitím jel nakoupit,protože jsme tedy nepočítaly s tím,že bude střídání stráží-tatka sem,my tam
no a pak jsme šly na bus-psi teda řvaly jak tarzani,protože Martin šel v gatích co chodí ze psma/výlety,takže si jako Žeryk nemyslel,že dem do práce,divil,se proč ho neberem sebou,Dafi hlavu vraženou v dřevěné brance….
no nic
a to jsem měla batoh jak do práce-ten teda narvanej,a pidi batůžek já,
jako,že taška co se bere s Dafi néééé
no,kdyby se Martin oblíkl normálně,tak by jsme je obala mutily,že jedeme do práce/města,a byly b v klidu,zvášt,když zmiznem hned po vycházce,to jsou v klidu a leží,takhle řev jak hrom-proč dem bez nich???
no mazec….
za vteřninu dojel tatka,tak zas řev,že tatka….
no a my zmizly na 9vítku vlak…
dojely jsme do BK na nádraží,hned šli na bus,a jely jsme do Rudice-u zastávky jsme si vzaly pití/jídlo-mají tam u zastávky obchod+vedle cukrárna
a vyšláply jsme po červené od kapličky do lesa,-cesta štěrková
pak kus cesty dělaly,takže stroje,hromady písku a tak…
pak trochu asfaltu…
pak jsme došly do Olumučan,šli jsme podél pily po silnici,kde teda značky výjezd vozidel
ale vozidla jely za vtěřinu 1000km….fakt fofry,jako brrrrrrr nic příjemnýho
pak jsme to chvála bohu přešly ke křižovatce a po asfaltce mezi polama,pak lesem k Máchovu památníku,a od něj dolů kolem studánek+pomníků do Adamova
nějakých deset km asi…
sluníčko svítilo,bylo teplo,
kapradí,šutry,šutry,všude šutry,studánky,-no to co není za našima humnama,studánka u srnce,u bažanta-tam jsme i vodu doplnily…
v Adamově daly sodovku a pivo u vlaku a jely dom
vlaky ve všední den na Brno po 20 minutách,takže pohoda,kolem třetí doma,objednaly jsme si jídlo s pizzerky-vařit jsme si nějak nechtěly….
a po odpočinku šly nakoupit jídlo a sednout si na chvílku na čaj/pivo
dotaz servírky-čaj???a horkej???
a to jsem chtěla džus-NÉ Z LEDNIČKY,BEZ LEDU,A S VODOU Z VODOVDU,NÉ STUDENOU,
no nic
prostě nemám ráda studený věci….
pak dom,a jelikož se nám po večeři chtělo spát,natočily jsme si budík a o půl osmé večer jsme šly spát,aby nás budík za půl hodiny vzbudil na pohádky-O statečném kováři,a o Nebojsovi-o jsme teda nedodávaly a šli chrnět
Martin se mě večer snažil přesvědčit,jak je to bez Dafi dobrý,že nemusíme venčit,ale já,že to by nevadilo,že večer bych s ní šla jen ke kostelu a zpět,protože by za sebou měla výlet,který jsme hodlaly s ní jít dřív a jinama…no nic
usínala jsem s plyšovým oslíkem,že….závislost…