Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Maya

PetraK
    ja uz to nebudu rozebirat, fakt se koukni nekdy na par dilud vymenu, ono i tusim byly nejaky dokumenty o tyhle sorte lidi, abys videla, jak si tihle lidi, kteri obvykle samo byldi v normalnich bytech, domech, predstavuji peci o deti a jak k tem detem prijdou
    nemam problem prispet, kde je to podle me smysluplne a hlavne transparentni, viz ti psi napriklad, coz proste tohle mi neprijde, kdybych znala nejakou potrebnou matku v nouzi tak ji klidne pomuzu, ale mam problem prispet tam kde je pravdepodobne, ze ta pomoc prijde lidem kteri se celej den valej doma, ale je pro ne problem i naucit deti si cistit zuby nebo si s nima pohrat
    a druha vec je ze vetsina tech samozivitek vlastne samozivitelkami nejsou
    mozna to maj nejak poreseny jak rozlisit ty skutecne potrebne, ale mozna taky ne
    alimenty to je jina vec, ono ani driv to nebyla zadna sranda, moje nejlepsi kamaradka v osmdesatkach tahala alimenty z chlapa snad 10 let, v podstate to zaplatil az kdyz to doslo do nejaky castky kdy uz mu hrozil kriminal, tohle si myslim je furt stejny
    boze kdyz si vzpomenu jak jsem byla v mladi svedcit u soudu ze spolu fakt tento, to byl straslivej zazitek 😀 nebyly tenkrat dna testy