Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mám ze sebe radost, každej den už! jezdim k dálnici 😀 😀 Taková sem já řidička 😀 Ale na dálnici sem ešče nevjela, rozhodla jsem se, že to pořádně musím dostat do ruky. Evidentně nejpozdějš do 18. června páč to jde Brtnik na nějaký očozkoumání a bude mít rozkapaný kukadla, takže……… nejni čas na hrdinství.

čajda
    má etrémní dovolenou – z extrému do extrému, nejdřív zmrzne a pak se upeče. Vona je vlastně něco jako předpečený pečivo – to taky zmrazej a pak ho upečou 😀

Zlatko – kde ses registrovala? Mně to třeba taky nějak nefungovalo do emilu a mohla jsem se vzteknout a pak jsem to vzala přes telefén a tím jsem to prošťouchla, přišlo Ti potvrzení na telefén?

Míla
    Zlatko, zavolej do toho očkovacího centra, kam ses přihlásila. Není na co čekat, tos jim musela vypadnout ze systému.

jo, taky si myslím, já jsem tehdy – protože už mi nešlo se ani přihlásit, volala ze zoufalství – ne nad tím, že se nemůžu očkovat 😀 ale protože kuwa nesnášim, když mi technika vzdoruje 😀 – do ÚVN, která to očkovací místo má pod palcem. Takže na místě Zlatky bych taky cinkla tam, kde se registruje. Oni to s ní pořeší.

Mirka D.
    odpo někdy na dece na přehradě,a budem se modlit

zajímavě strávenej víkend, založily jste sektu nějakou? 😀 😀 😀

vše vymyšlený
    a večer volá tatka

ano, jestli někdo umí do něčeho hodit vídle, jsou to spolehlivě rodiče 😀

Martin ve středu skončil v práci měl by nastoupit 14
    tak hlavně, ať už tam zůstane, páč ono moc dobře nepůsobí, když člověk mění zaměstnání jako fusky každej den.

mimo jné čepice,rukavice….
    já takýý, já takyy v neděli. konečně.