Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak další 2 dny volna za mnou
    včera odpo nákupy v Bučovicích+návštěva u kamarádek v obchodě-takže v obcodě se sportovním oblečením+knihy
    +ty nákupy
    večer chvílu ze psama+sezení na terase
    dnes ráno vycházka ze psama,Martin mezitím jel nakoupit s rodiči a pro granule,koupil ještě jiřinu v květináči,a další kravinu na psí hřbitůvek
    no a po obědě jsem domlovala sobotu v BK-kse se sejdem a v kolik,postupně jsem obvolala všechny 3 kamarádky a po hodině vím jen to,že budem odpo někdy na dece na přehradě,a budem se modlit aby nepršelo,v podstatě furt nevím,kdy se sejdem,
    domluva lehce šílená
    na zítřek jsme měly vymyšlený výlet na brzo ráno-že vyjedm v 5 ráno a po cestě vystoupíme a půjdem-Křtiny-Jedovnice-aby jsme nešly s Dafi ve vedru,no a Martin měl jet v sobotu dom za Žerykem,
    s máti dimluvený,že jeden den bude Žeryk doma sám,pochopitelně by byl hodně s rodičema na dvoře/zahradě,Dafině vše přizpůsobený,at ju neupečem-nemusí vedra,je schopna i na voditku zalézt si lehnout a nejít-což nám předvdla loni v Boskovicích
    no nic
    vše vymyšlený
    a večer volá tatka,že chudák Žeryk bude tam den!!!!sám-rozuměj s rodiči….
    a že za ním pojede,tak at necháme doma i Dafi a nepečem ju
    Martin,že teda jooo
    já z toho odvázaná nejsu-ale,odpo v sobotu bych ju nebrala,Martin si tam v sobotu chce udělat sám výlet,Dafi tam zase sama být nemůže…
    no takže se to ase celý přesune,předělá,protože se tatkovi musí nakoupit,máti mu bude vařit,a ………no at žijí komplikace….
    Martin ve středu skončil v práci měl by nastoupit 14 v té nové firmě a v létě dovolenou asi určitě nedostane,bude rád,když dostane pár dní v září….
    takže já budu mít dovču o samotě-já,psi,knížky,domácnost….
    no prostě tak jak 20 dni v roce o dovolené,
    doufám,že tatka udrží u Dafiny dietu….
    v úterý dojel s nějakým chlápkem,dal s rodiči kafe,za mnou šel na kasu mi říct,že nám dovezl maso a zas odjel….,my teda s Martinem nebyly doma
    tak jsem v práci přemýšlela,jestli tam nebyl moc bordel-doma
    no o důvod víc,když k nám chodí v nepřítomnosti návštěvy tak o důvod víc nenechávat doma borčus,když tam nejsme…chjo….
    i když jak říkala kolegyně-třeba ti tam uklidí:D:D:D
    dnes jsem teda ještě vyprala 2 pračky,mimo jné čepice,rukavice….
    ostříhala jsem si vlasy-včera Martinovi,dnes sobě-u mě to jako nebyl dobrej nápad….