Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

včera ráno jsem měla naprosto živej barevnej sen,že mě vyhodily z práce…
    ještě jak su zblblá z ezo přednášek,co jsem několik dní po sobě poslouchala,s tím,že sny se snaží něco říct,
    no nic
    v tom snu jsem si říkala-su bez práce,Martin nesmí jít do jiné,at máme něco jstýho,at nejde na žádnej pohovor,nic…
    no tak jste z toho snu byla vedle teda,
    ráno včera jsme šli s pejskama ke křížku a kus dizadu a zpět,
    pak jsem měla na odpo,sen jsem říkala i vedoucímu…
    říkám mu,že je to kvůli tomu jak vyvěsily na nástěnku papír s průměrnejma rychlostma na kase za něklik dní-rychlost denně a pak průměr
    a on mi dnes říká,že je pomalejší než já
    a já na něj-no jo,ale vás kvůli tomu nevyrazí,vy jste vedoucí…
    no,asi za odměnu,že mám tak hezký sny jsem dnes vyfásla směnu navíc
    takže včera se připlahočím pěšky,vyvenčím pséky,nakrmím a ráno vstávám v 6,jít ze psama-to jsme šli chvílu i s basendžíkem a pak od 8-17,00
    v práci
    napřed kasa a odpo kasa a vybalování
    boží den,v hlavě mně v noci umřely MOJE 2 MOZKOVÝ BUNKY
    2 protože samotné by jedné bylo smutno
    ráno jsem andulkám,místo psům řekla at se jdou vyčurat-ještě,že jsem jim okno neotevřela,
    v práci jak jsem dokola mlala ty věty-dobrý den,Penny kartu-máte,chcete?platíte,děkujim,naschledanou
    že když jsem šla na sváču ta ze sebe vykoktat větu-su dvoja a du jíst-tak to byl nadlidskej úkol
    když mi vedoucí dal práci-pro přdstavu popíšu-vzít koš s oplatkama,čokoládama,doplnit do regálu,co se nevleze tak do skladu,a ten prázdnej koš k pečivu a do něj vořechy v akci
    a já si zapamatovala-doplnit z koše věci…prázdnej koš k pečivu a do něj…
    a vůbec,le vůbec jsem nevěděla co do něj-prostě jsem šla za vedoucím,ze slovy-stárnu,blbnu,takže co sem tam jako měla dát?
    a to bylo furt,když jsem něco někam dávala,tak se část vysypala,pokud se k tomu rovnou nerozervala i bedna ve ktré to bylo,naštěstí šlo o věci jako ubrousky,brambůrky a tak….
    no nicméně z práce jsem vypadla,vyzvedl mě Martin,kterej si vzal volno ABY ŠEL NA POHOVOR
    mě jako z něho fakt jednou migne….
    fakt jako,takže by měl nastoupit do firmy ve Slatině-firma Acer,kde by měl jen na ráno,víc peněz,po hodině mini přestávka+půlhodinová,práce v sedě kontrola na reklamacích
    nevím jak to bude mít z dovolenou to asi v létě nic,budem rádi,když bude mít nějakou v záři-kdo ví jestli teda….
    jako nemám radot,příští týden chce mít volno na doktorku a tak,a pak by měl dostat smlouvu
    mě vezme čart….
    no nic
    odpo šel chvilku ze psma a já s něma šla chvilku večer+jsem za bránou s mýma+Maxem pocvičila taneční…
    ted bych měla mít volno nějak…

PetraK-krásný fotečky kotátěk:D
    bych si s tebou vykládala,kdybych neblbla za kasou
    já su tam někdy jak v pohádce-večerníček PAT A MAT-a je to!
    bože jak tito 2-já bych mohla natáčet hranej seriál….

Černjčaj-ááá žijééš,dneska se na tebe i Martin ptal,jak se ti líbí dovča,a jestli o sobě dáváš vědět
    takže dnes vypraná,čistá-a počasí,se už trochu taky umoudřilo,ne?

Zlatko-krásný kytičky,
    dík za inspiraci s obědem:D