Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak jsme si fčéra zase zajeli na chalupu. a bylo tam moc krásně, ohaříci nadšený a my se pustili do pletí. A považte!! Považte já si dneska zase po dlouhý době zažila příchod do prasé ve standardní čas. neboli -jeli jsme do prasé pozdějš! Tooo bylo zvláštní ale. 😀 . Kolegové byli zaskočený, že tu ešče nejsem. Jo a poooooďooor poďooor uďála jsem suprtrupr a nejlepčí nákup v sekáči. Už dlouho pasu po sáčku – konkrétním sáčku, který bude mít ohrnutý rukávy a ten rantl bude bíločerně pruhatej. A………..JO! Já ho včera ulovila. ZA STOFKU!!! páč měli zrovinka ešče akcičku, ž eje šécko za půl darma! JE boží ,úpa nový, a přesně takový, co jsem chtěla. A je lehounký, takže supr na letní rána. A taky! Úža tílko, kdy vršek je z takový tý jemný síťoviny, neb jak se to řekne – prostě je to průhledný skorem a jsou na tom tečky. vypadá to lůkcusně, nestálo to nic a bé to dělat parádu. Vobojí, pochopitelně v barvách, který oživěj můj šatnik. takže………černý :D. ale krásný mocinky moc se těším, jak si to vypéřu a hnedle to budu nosit. Jak já budu vzhledná! 😀 Ešivá nezapomenu, tak se pochlubím fotkou. Ne svojí, těch hadrů.
A kde ste fšicí? Se bojíte nebo co?
Jo a prosím vám, asi si vbrzku votevřu věštírunu, protože sem vyvjéštila, kterak to bude tetkon vypadat u Dennyky. Chcete to někdo vědít a vidět to zvizualizovaný?