Odpověď na: Ohařský fórum

Fóra Ostatní Ohařský fórum Odpověď na: Ohařský fórum

PetraK

Petrs01

mmt, navazuju na to, že EvaC psala, že jí fenka vzala klacík a machrovala že ho má. Tak v tu chvíli odhazuji zábrany a jedu pod heslem “konečně jsi objevila správnou hru”.

nojo jenže von je pak ten levl, co měla Tali a možná ho má Sindy – že to okamžitě odepíše, ale okamžitě . Prostě je Ti tohle k ničemu a k ničemu to v hodně dlouhým horizontu nevede. V podstatě tahle strategie nefunguje. co vlastně nakonec u Tali zafungovalo ani nevím, když nad tím tak přemýšlím. Asi souhra všeho a hlavně asi – to mi teď došlo – ke spolupráci venku jsme se dostaly ne přes jásaní a tanečky a moje hopsání, ale přes vážnou práci. V momentě, kdy mi Peťa dala toho dummíka liškovýho, těžkýho, profidummíka. To bylo poprvý, kdy jsem mohla mluvit o tom, že něco děláme spolu a o tom, že ji něco baví, baví moc, tak moc, že jede společnou lajnu. Do tý doby nic nefungalo. Ve volným prostoru Druhej pes, jásání, dvě hračky,blablabla. Nic. někdy záblesk, ale jen záblesk a okamžitě to zhaslo. Ten záblesk jsi právě neměla šanci podchytit. Opravdu ne. Okamžitě přišel ne nezájem, ale tvrdej bojkot.

Eva
    – takže to se mu to venčí..
    až bude příště čučet, zeptej se ho, jestli si to chce vyměnit 😀

Ten pešek – přetahuje se ráda? Ono je to odolný, nerozkouše to, pokud jí to nenecháš, já bych na tom trénovala takový to, přetahujem, přetahujem, tvrdě bojujem a pak pusť, sedni, uklidni se a vezmihoooooooooo, přetahujem, přetahujem, pusť…. aby se pes naučil ovládat.