Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tady nám to ale krásně kvete! samej šéřik! U nás začíná rozkvítat stařičká weigelie a vypadá to, že bude taky obsypaná kvítkama – to bude krása. Sice fšade píšou, že se má prořezávat a zmladit, ale nechce se mi do toho, je to stará paní, síly má ešče dost, tak proč jí trápit, co myslíte – zahradníci?

A já měla fčéra dobrodrůžo převeliký a taky jsem dostala dva dárečky!

Dennyky
    jeditíí prdíci jak řáději, to je boží! A úplně rozumím tomu, že by člověk s nima nejradši byl furt. Až se to propojí s Koníky, tak to bude lepší. To budou dostihy.

Už jsme ve fázi, kdy za nima příjdu, vykouknou z kukaně nahlas předou a chtějí
    pohladit.
    🙂 to je háský! Přivezeš je někdy ukázat Mousesovi? 😀 /ne dělám si čurinu/
    nicméně vona Blatný klidně může být vůdce smečky, jen to člověku nepřijde.

Petrs01
    Mirko, agresivní pes je agresivní z nějakého důvodu. V naprosté většině proto, že se něčeho/někoho bojí (někdy všeho a všech) a snaží se docílit toho, aby vetřelec vypadl, skončila nepříjemná manipulace,… nepřijde k tobě a nekousne tě sám od sebe.

souhlas, vždycky to z něčeho vychází. a když se to něco podaří „odstranit“ tzn. přesvědčit psa, že není důvod, tak pak už je to o něčem jiným.

Já už se těším až budou řádit všichni tři!
    jo já taky, to bodou dostihy! Myslim, že Dennyky už může hledat podnájem 😀

Zlatka
    pak mi Bibi přinese jídlo seshora se slovy..koukej to sníst babí,a je po dietě.
    🙂 to je háský , že Bibi se takhle stará. Mimochodem Bibi byla moje dětská oblíbená knižní hrdinka, utekla z domova a cestovala po Dánsku 🙂

Puding se chladí.
    aj, dala bych si!

Maya
    ed jsem si cetla na co vsechno se da vyuzit bublinkova folie a prej vlozky do bot, tak si tak predstavuju ty zvuky kdyby to nekdo tak pouzil

😀 😀 😀 😀 už Ti někdo v pindělí v devět ráno, řekl, žes Los Kretýnos? 😀
    připomnělo mi to scénku s Fuňésem 😀 z Dobrodružství rabína Jákoba – jak tam chodí obalenej tou žvejkačkovou hmotou a dělá mu to bubliny z bot 😀 :D:D 😀 nemožu to najít, abych to sem dala. tehdá jsem mocinky moc plakala, když jsem to viděla 😀

Fifi
    díkec za hádanku – máme se na co těšit!

Si to umim zive predstavit. ?

viď? je hrozná a já přitom byla tak ale milá! Jen jsem se s ní chtěla důstojně rozloučit a tak. 😀

a krásnej šéřik máš
    vetvi i spoustu jak kdyby lisejniku
    todle nevim vůbec, streja gůůgl nic?

A jedny Prouzky s Cernou.
    no konečně je taky vidim! máte dobrou sbírku kopačáků. My máme taky dva.

Tali se teď sama přesměrovala na pískací kachnu a nějak se do toho položila a chodí zahradou a poprdává na ni. Jen tak lehce stiskne a dělá „prtprtprrrrtpüüüsk!“

Mirka D.

jak by se k tomu stavěla PetraK-TO BYLO CELÝ,NEMĚLO TO BÝT JAKO RÝPNUTÍ,SNAD TO TAK NEVYZNĚLO!!!
    protože PetraK má ty psi HODNĚ NA PRVNÍM MÍSTĚ-MĚ TO TAK PŘIJDE
    no u mě to mimo jiné bylo furt o tom-že to nebylo taky moje rozhodnutí,s Žerykem

ne, neboj, neberu to jako rejpnutí, proč? Však víš, že jak jsme se o Žerdovi a Tali kolikrát tady bavily, že jsem říkala, že si s Tali nemám v podstatě na co stěžovat. A jasně, pokud by to bylo čistě Tvoje rozhodnutí si takovýho hafana pořídit, tak se to člověku kouše mnohem líp, než když do tý situace vstoupí ne úplně dobrovolně. Jen si to hodně komplikuješ právě tím přístupem – já jsem tomu psu dala toho tolik a on takhle. Na to by to chtělo se vykašlat, to si to jen zhoršuješ.
    Je zvláštní, že Ti dokáže dělat ohřev zad na křesle a pak naopak vystartuje.
    Jo, máš pravdu, psi jsou pro mě hrozně důležitý, podřízeno je jim hodně věcí, resp. málo co jim není podřízeno, asi takhle 🙂 a když spolu dobře fungujeme, nabíjí mě to a je mi dobře. Můžu bejt totál tuháč, jako tuhle a když se vrátím z prochajdy, jsem zase O.K.

í,žádný velký jásání a velepochvala teda ale nebyla,protože mezitím by se mi fest rozjel,
    no přesně, pokud je ten pes excitovanej, musí se chválit dlouhým a hlubokým tónem, jak když teče lesní med 🙂

on mi řekl,že když si nechám udělat rovnátka,bude mimi,rovnátka mi zaplatí,no tak jsem šla do rovnátek,mimi nebylo,ale byl rozchod…

byl by koberec, takhle mě tejrat na druhou.

akže borec si to v autě jede velmi,ale velmi RYCHLE!!!
    to je dobrý hovado tohleto!

ky-hurá-Betty ocásek jak vrtulu a vaila…
    😀 Betule vrtule 😀

Kuskus
    é vykouzlí vteřina před útokem, kdy si kosour na fleku šteluje prdel, odhaduje vzdálenost a pak skokem vyrazí vraždit.

😀 že jo? tohle přesně dělá Mouses na Tali, rozhodnul se, že ji utejrá z smrti asi. Hrozně moc ji morduje, včera večer zas, přišel po dlouhým přemlouvání domů a místo, aby zahučel na svůj pelech, nasáčkoval se k Taliprtce aaaaa kooousnuuutěěěědooonohyyyyy, rafho a už ji rval za živa 😀 a vona hodná, drží, jako blbá.

Škoda, myslela jsem, že je pod peřinou Dennyky.
    😀 to už by to asi měla za sebou 😀