Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tož jsem se teda ráno vytočila,jak už dlouho ne
tolik sprostých slov za vteřinu jsem asi dlouho neřekla…bože v té dědině jsou někteří ,milí,inteligentní a ohleduplní a hlavně v autě,že…..,
jak řekla Sandra Pogodová ve Všechnopárty u Šípa-chodci dávejte pozor!řidičák může dostat kdejaký hovado….
no takže ráno,poté co jsem se poxtý vzbudila za noc-jednou,jsem zjistila,že ležím zkřivená jak pragraf hlavou dolů,na zádech nalepená Dafina,za ní x malejch polštářů,pak kilometr místa-to jsem vylezla,šla nakrmit Žeryka,dát vyčurat Dafinu a spát,pak v půl šesté a pak v sedm jsem vylezla,nasnídat,umýt hromadu nádobí ze včera,umýt kuchyn,obrat Žerykovi kuře z polívky a jít ze psama,
vzaly jsme to ke křížku,od něj dozadu,dozadu,dozadu,a na konci jak se to láme zprudka dolů směr Kojátky zpět,no Žeryk kousek za nohama Dafi běžela vepředu,ona naštěstí něběhá daleko,furt si udržuje vzdálenost 30kroků,když zepředu valí auto,brca znám,vím i kde bydlí,mít 2metry,100kilo,být chlap a držka,tak se ho pak jdu dom zeptat,jestli není padlej na hlavu…
takže borec si to v autě jede velmi,ale velmi RYCHLE!!!ŽÁDNÝ ZPOMALENÍ NIC,DEMENT KŘÍŽENEJ Z DEBILEM,NO JÁ VOLÁM RYCHLE NA DAFINU,JSEM EHM,V TOM FOFRU NEMOHLA VZPOMENOUT NA JMÉNO,TAK ZE MĚ VYLÍTL JAKEJSI NESMYSL+KE MĚ,+JSEM ŠLA DO DŘEPU A TLESKALA A TAK-ABY JAKO HOLKA VALILA,JAK DOBĚHLA TAK OBA ZA OBOJKY,A NA BOK DO OBILÍ A BOREC VŽUUUUMMMMM A HRNUL SI TO KOLEM,A ŠMIK DOLŮ A OBJÍŽDĚL TO VELKÝ POLE,CO JSEM OBCHÁZELA V PÁTEK RÁNO ZE PSAMA,ŽÁDNÝ ZPOMALENÍ NIC,NO STÁLA JSEM A NADÁVALA…TO MUSEL VIDĚT
no nic po cestě mě došlo,že jak po cestě dělám ze psama někdy hledání ztracenýho vodítka,hračky,rukavice,tak,že bych je od toho nemusela odvolat,tak cestou zpět od křížku jsem s každým psem udělala 2 krát hledání vodítka-krátký vodítko složit,svázat,jako ztratit,vyslat-donesly,pochvala a pak vyslat a v plce zavolat ke mě,pak proto vyslat,naštěstí ani Žeryk s tím neměl problém,I MĚ CPAL VODÍTKO DO RUKY,ŽÁDNÝ FLUSÁNÍ 2KROKY ODE MĚ JAK TO DĚLAL DOTED,no ještě jsme to procvičily po cestě kousek k lípě taky bez chyby-na ke mě letěli oba zpět a pak už dom,dma odpadly a chrněly
večer jsme daly vycházku i z Betty-ježíš ta byla zase velesrandobní:-)
jako,kdyby se mě někdo zeptal,proč mám celej život psy a co mě na tom tak baví-krom toho,že je mám ráda,ráda s něma su jen tak v posteli natulená
krom vycházek s něma,na který se mě často způlky teda nechce a musím se ukecávat a často hooodně ukecávat-protože bud je venku hnusně,nebo je mi blbě,nebo,se mi nehce furt stejný trasy,a nebo se mi nechce samotné-kurna,když to po sobě čtu tak se divím,že se mi vůbec někdy chce:D:D:D
krom toho,že mě baví s něma cvičit tak mě celý roky strašně baví komunikace s něma-a ted jako nemyslím,že když řeknu povel tak poslechnou,o tom jako nemluvím
ale myslím to jak se umí domluvit-bomba-TO MĚ NIKDY NEPŘESTANE BAVIT,TO SE NEVOCHODÍ….
no vylezem ven,já narychlo vytírám celej barák,že to aspon uschne,než dojedem,
a Martin z vodítkama,dekama jde k autiu,že at je změna a Bettý od rodičů už valí a výraz
a jooo tak dete ven,jo?
ahaautem jdete?tázavý obličej,nakrocená hlavička..
a můžu takýýý?můžu,že jooo?
já-mrknu na Martina-hele pojede nás víc
a na Betty-jo pod,jedeš taky-hurá-Betty ocásek jak vrtulu a vaila…
no narvem pséky do auta a vyjedem,nad náma černo,volám rodičům,že sebou máme Betty-at ju nehledají
no jely jsme asi 13,15 km od baráku,na jedné z polnaček nechaly auto a z psékama šli po široké cestě mezi polama,pak doleva,kus a zpět,
po levé straně telk potůček či co,pak tam byl moste zarostlý kopřivama,to jsem sabotovala,že tama ze psama nejdu,tak jsme se vrátily k té odbočce na začátek a šli podél potůčku z pravé strany,pak jsme ho trochu přebrodily přes šutry bláto a zase kus dopředu a pak-krása nesmíírná!před náma rybník,na něm labut,kolem kunkání žab,pole,ten potůček z rybníka na nebi krásný mraky,modrý nebe k tomu,no paráda-a kde byl foták?
no kde?
no doma,že………grrrrrr
no nic,tak jsme se pokochaly,psi se pobrodily,pak jsme šly zpátky,
Žerykovi jsem rozmluvila plavání,ale tak že studenej větr,a zase jsme si daly cestičku ve tvaru el k autu,Betty valila jak drak,spokojená jak želva,pro jistotu teda na vodítku,všude pole,několik posedů…nač riskovat,
naše dvojka na volno,potkaly jsme jen paní z pidi psem,která si ho dala na vodítko,takže pohoda,ale i tak jsme jejímu pejskovi byly fuk,a mé trojce sem zdůraznila,že mají k noze-na vodítku teda,
no byly jsme venku hodinu,tak myslím,že tak akorát
doma Max Betty vítal,a tak jsem mu vysvětlila,že si jeho mamka jezdí po výletech,a že se má přidat….
-Max když jsou doma rodiče tak s náma ven nejde,zázzrakem šel s náma večer před 2 měsícama,jinak nic,od máti se nehne,časy kdy jsem ho brala násilím a on se třepal a nechtěl mám úspěšně za sebou….
Denny-fešačky jsou to,jsou docela velký,ještě porostou?
a kolik jim vlastně je?