Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Petrs01-jo,jasně,ono to nemělo být rýpnutí-teda doufám,že to tak nevyznělo
    jen prostě-dokud jsem neměla Žeryka tak jsem si o SOBĚ myslela,jak mě to s těma psama jde a tak-a hodně věcí jsem měla za samozřejmost…
    no,a prostě nikdy nebudu jako ty-teda já tě osobně neznám,že…
    bože to zas bude souvětííí
    no znovu-že já to prostě holt budu brát tak trochu osobně-JO VÍM,ŽE SE TO NEMÁ,VÍM,ŽE JE TO ODE MĚ BLBOST!!!!!
    že si prostě kolikrát řeknu-sem ti dala tolik času,péče,všeho a ty takhle…
    tak by mě zajímalo,nebo mě zajímalo,jak by se k tomu stavěla PetraK-TO BYLO CELÝ,NEMĚLO TO BÝT JAKO RÝPNUTÍ,SNAD TO TAK NEVYZNĚLO!!!
    protože PetraK má ty psi HODNĚ NA PRVNÍM MÍSTĚ-MĚ TO TAK PŘIJDE
    no u mě to mimo jiné bylo furt o tom-že to nebylo taky moje rozhodnutí,s Žerykem,a taky jsem vlastně nevěděla jakej je,teda slyšela to od tatky,ale tak jsem si říkala-no jo,to ON TO ZE PSAMA NEUMÍ-TO JE JASNÝ-TO MĚ!!!SE TO NESTANE-TAKŽE HAHAHAHAHAHAHA zasmáli jsme se,že:D:D:D,
    jinak třeba včera-máme 2 křesla,sedačku,Žeryk leží v jednom křesle,já sedím v druhým,Martin jde s talířem,že si sedne do křesla-postaví se nad něj-prohodí-kam si sednu já?
    mé obvyklé odpovědi-si sedni na zem a neotravuj ty pséky :-)si nevšímejte…
    a šel si sednout na sedačku-jasně mohl by říct Žerykovi at jde na svý…Žeryk by šel…
    ale tak tak co no
    dneska Žeryk sedí u křsla a fnuk,fnuk,fnuká-já ježíš-co máš zase za problém?
    pak mě dojde,že chce na křeslo to je narvaný těsně ke stolu,tak posunu křeslo od stolu,ukážu na něj a řeknu něco jako-no tak běž dělat hajíííí
    v obojím případě-včera večer i dnes si nemyslím-že jsme mu nějak uhli,nebo něco
    aby to nevypadalo,že ty pséky furt buzeruju a něco po nich chcu…
    prostě Žeryk leží na křesle,tak jdu jinam,
    je u nás tatka,nebo něco,tak-Žeryku bž na svý,nebo mu řeknu at se posune a mám z něj za zádama živej bederní pás-a prohřívá mi záda:-)
    jo chválení Žeryka probíhalo průběžně+tichý mluvení vysvětlování,žádný velký jásání a velepochvala teda ale nebyla,protože mezitím by se mi fest rozjel,a pak by se dlouho zklidnoval a už by byl takovej hrrr tak u česání v klidu,potichu….