Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
hele tak já tu su taky-ale nechců furt prudit z dlouhejma příspěvkama-když stručný neumím
ráno jsem se hecla-když ty kopce nerada
a šla jsem ke křížku a od něj dozadu do polí-nalevo vlyny obilí
napravo řepka
a pak šůp dolů a pak šůůp nahoru od Kojátek,ploužící se Dafi jsem ukecávala,že do kopca budou 2 lavičky,byla jdna ve stínu a druhá zalezlámtak k ní jsme nešli
došly jsme k lesu,at nejdem mezi polama,že půjdem lesem,a vyjdem polama pak židibec a jsme zezadu u lípy
jenže jak su tupá a nic si nepamatuju-tak jsem to šupla na širokou lesní cestu-která místo aby kopírovala kraj lesa jak správně měla,kdyby na nu někdo-ehm jaká ká§správně vlezl…
tak jsem šla po široké pěkné furt směrem od polí a doůlů obloukem,
no pak se to stáčelo navrch a vylezly jsme mezi polama,psi nadšený,Dafi běhala,že ve stínu a po rovině-jaksi já vadí teplo….
pak už jen kousek k lípě a od ní dolů
Žeryk milé dámy tentokrát celou dobu běhal,furt,ale jako to furt válel sudy-takže mokrej,vůbec ho nezajímaly klacky v lese,nic po mě nechtěl-jak když jdeme krátkou trasu ke křížku a zpět,taky do tohoto lesa nechodíme často-takže změna-no CHOVAL SE JAK NORMÁLNÍ PES-ČMUCHÁM,BĚHÁM,NIC PO NĚKOM NECHCU A BEZ KLACKŮ SE OBEJDU-BOMBÁÁÁ JÁ TAK MILUJU,KDYŽ SE TI PSI VYBĚHAJÍ SAMI A JÁ NEMUSÍM NIC VYMEJŠLET,A JEN JÍT…BOŽÍ-bohužel vzhledem k mýmu zdraví a veleztahanosti z práce su ráda,že zvládám moje 3 trasy furt dokola,který když su hodně hotovo nastavuju cvičením,aby jsme nebyly úplně za chvílu doma….
no a ted druhej den volno,že…
ehm teda doufám,že su odpo doma….zatím nikdo nevolal…
no doma vyčesat Dafču a dát jí pipetu proti klíštákům
a ostříhat Žeryka-a MUSÍM HO VELEPOCHVÁLIT!!!!!!!!!!!!!!
TO ZAS TAK ČASTO NEDĚLÁM,ŽE!!!
CELOU DOBU BEZ NÁHUBKU,BEZ SCÉN,TEDA TROCHU VRČENÍ BYLO
hlavu na pohovce-hlavu,uši,náprsenku-hřebínkem a nůžkama normálníma-od toho jsem odbíhala umývat nádobí,wc a tak….
takže to byly takový pauzičky-hele bolí mě záda,takže umyjem 4 hrnky….a šmiky šmik a zas kousek v kuchyni a šmiky šmik…
ok na zemi zbytek strojkem s nástavcem,pak nůžkama trožku nožky,ocásek trošku zkrátit a pak přtřít hadrem z octem,suchým hadrem a šmitec hotovo-dobrý ne?
Maxovi jsem tu nohu vyfotla zkusím ju sem dát