Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Kuskus

každej z nás někdy ublíží, důležitý je to vědět a neopakovat to, bože však já jsem taky hajtra hrozná, neboj.

Ve svém srdci místo pro novou kočičku ještě nemám
    čas někdy hojí pomalu. Kdybys měla podmínky, taky by to bylo jiný.

Domluva s dočaskou a příp. veterin. krytím je též výborný tip, kdybych zakukala dřív než pejsek, postarají se o něj.
    jo kvalitní Dočaska to myslím takhle pojme, udělá se prostě v podstatě to, že ty budeš taky Dočaska, ale psík prostě bude u Tebe. A třeba nakonec přijdeš na to, že se do tý dočaskařiny sama nazuješ. Já jsem si třeba sebe samotnou nikdy nedokázala představit, že dokážu mít na to, abych si vzala starýho psejka. Bubinka čarodějná víla mi ukázala, že to zvládnu a že právě se jednou budu těšit na to, dělat dočasku a brát si k sobě plánovaně staříčka či staříčky. Až to doma k tomu bude, hned do toho půjdu – pokud Taliprdka někde ještě najde trochu rozumu. Páč to co předvedla tuhle – že po sto letech se jí podařilo přerazit Rumouška, kterej není úplně neviditelnej…… to mi to trošku rozházela. Ale Brtnik říkal, že mě určitě překvapí, jak to bude zvládat a že Mousese taky nezašlápla. Jenže občas přišlápne a Mouses je mladej dravej… tak to musím ještě promyslet, jak to zařídit.