Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
je pááátek víte kdo má nahrabáno hooodně moc přesčasů? A kdo půjde domů hoodně dřív? Toooo asi nikoho takovýho neznáte, že jo? 😀 A ešče budu mít dobrodrůžo cestu a budu doma už v půl třetí a vezmu ty ohaře a …..protože se k nám přidá ten pomatenec mouratej, tak nepůjdeme na velkovýlet teda, jak bych ráda, ale půjdem se cournout jen tak pod kopcem a na velkovýlet půjdem jindy, až ho budu moct zašpérovat doma 😀
aha, tak někdo bude ešče lepčí než já 😀
Dennyky
navíc Denyky ještě půl hoďky a valí dom
ešivá to mělo smysl tam vůbec chodit? 😀
Maya, kachna
osobne bych radsi zainvestovala
já neci investovat, protože pak budu mít pěknej zděnej, takže tohle je zbytečnej nákup něčeho, co pak nevyužiju a nebudu tam chtít mít. Kdežto když si stluču něco z toho co mám a co teda nebude úplně jako krása, tak to můžu rozebrat a spálit, nebo eko zlikvidovt. Co pak s tímhle? Nejde o prachy, jde o ten skleník jako takovej.
Fifi
jééé Troldíček pacholíček – jak von se pán tváří! 🙂 Hotovej modelín 🙂
zejmena jedny BEJVALY kamaradce
no prosim Tě, ani mi jí nepřipomínej! Čůzu jednu nevděčnou. Já jí fčéra volala, abych se s ní, za nás šécky rozloučila a popřála jí podlední klidnou noc a vona? Ty jo to nechceš slyšet, co o nás dvou řikala!! 😀 😀 A to i přes to, že jsem jí říkala, že nechám pro Koněva postavit pěknej kotec nějakej, aby u nás mohla bejt 😀 😀 😀
Z Bukacka je medialni hvezda, koukam. Ses zena cinu, parada, diky za kujatka pro Jaro. Oni jsou tam fajn, loni nebo predloni jsem tam volala, kdyz jsem nachazela mrtvy vrabcatka…
Bukáček je boží a pan Havrán též, jsou skvělý, jak to jedou. Se to pěkně sešlo. Včera jsem pak doma vokazovala Brtnikoj to první krmeníčko, aby viděl, komu přispěl – sice symbolicky – protože to šlo nakonec jinam, ale to neva, to není podstatný. Hlavně, že se našlo řešení, jak je odchovat a Bukáček to nebojkotuje.
Zis, proc se mi sem zase zkopiroval Vorechus pruhatus? Sorry jako.
já Ti to řeknu – protože ho málo prezentuješ, protože pruhů nejni nikdá dost 🙂 , tak se vo to musel postarat taklenc sám. Ale jinou fotku neumí najít, tak tam šupnul aspoň tudle 😀
Ale po ty hospitalizaci zesedivel v hlave a na rypaku vic nez jen tim svym sedivejicim genem.
ano, Rumíček teď po tý operaci taky 🙁 , dědoušek je to. 😀
Mílo
a že se s nima jednou sejdeme.
to rozhodně musíme, nechci bejt někde, kde nemůžu mít svoje zvířata.
Mirka D.
máti je spokojená,že to není nic vážnýho-o to jim šlo,
no taky řešení, ale to Ty neovlivníš, no.
Kůůůskůůůs,
to je dobře, žes tady! Jak jsem psala pod článkem, už jsem chtěla šťourat, kde jsi 🙂
Mezilidské vztahy moc neumím, nějak líp si rozumím s němou tváří.
páč vona ta zvířena jedná čistě a rovně.
Mouses je taky držka ukecaná, jenže já mu prostě nerozumim, jsem tupá!
, uvidím, abych si v případě nějakého zdravotního průšvihu nemusela brát půjčku.
a co tohle Kuskusi?
https://www.pesweb.cz/cz/2627.nf-psi-nadeje-podporujeme-adopce-psich-senioru
případně se dohodnout s kvalitní Dočaskou, že by pejsek prostě „dočaskoval“ u Tebe a oni by v případě potřeby byly záštita veterinárního krytí, to už jsem taky zahlídla.
a koukám, že Petrs už mě s tím nápadem předběhla
Zlatka
Jedno dvojče seshora mi přinesla piškoty v ubrousku ať mám radost.
bylas asi šikovná, tak za odměnu? 😀