Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
KUSKUS-jako malá indická vesnice toho spapáž?
to mě dostalo:D:D:D:D
jink přeju at to z kolínkama vyjde !
u nás je veškerá němá tvář strašně ubéékaná
Dafi -to její ječení u vítání je tragoický,Žeryk ten fnundá-knučí kdykoliv něco chce-házet hračku,jít ven,jít dom….jak se mu něco nelíbí tak knučí,že si to vynucuje,když se mu něco nelíbí hodně tak vrčí…
Max s Betty jsou uštěkaní,Norinka kočenka ta furt mnančí a tím si s tebou povídá-ahoj Nori jak se máš?mnaůů-ahá dobře,co myši nezlobí tě?mnaůůů,a tekhle debatujm,no a andulky to je taky kapitola sama pro sebe…
takže u nás je veškerá němá tvář velmi uřvaná:D
jinak s položkami na veterinu-my v tomto měli OBROVSKÝ ŠTĚSTÍ,že za všechny zvířata co jsme měly at tu nebo v BK jsme dávaly jen peníze za očkování,odčervení,a občas za nějaký blití,průjmy,osina v nozea takke stáří toho bylo víc,léčení Duxe posražení autem celkem asi několik 1000 bylo,ale tam to vyřešila amputace nohy…
takže jak to někdde čtu jak někdo narval šílený částky za veterinu,tak to se nám naštěstí vyhlo,no co se táká výstroje-tak taky-já mám obojky,vodátka z obyč zverimexu-žádnej zvěrokruh a tak,takže vše tak do dvou set,i postroj,
a můžeš mít přes inetrnet z dražších obchodů,pelíšek může být složená deka,nebo starej polštář-nebo věci z bazaru-deky,polštáře-to máme tak v BK a tu na terse,a nebo molitanová bouda,co pořídil Martin Žerykovi za 2000,a Žeryk v ní spal přes líto,jaro,a přes zimu ne a ted zas….fakt se tam asi schovává před muchama,
no akorát na jídle pro zvířátko by se šetřit nemělo….
ale když si vzpomenu co jsme dávaly na jídlo prvích 7 let našemu psovi-ehm-párky
a dalších x let denně vařený kuře…:-()tak jako mazec a dožil se skoro 15let…
Maya-u nás teda šeříky všude kvetou nádherně+v lese konvalinky+pole plný řepky…..děs běs…