Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Fifi-no,jako divný to je,ale co já už s tím….
máti je spokojená,že to není nic vážnýho-o to jim šlo,
Petrs01-tak on Max tlustej je i Betty-Max má dest kilo,a to není o moc větší než Dafi,jinak s pamlskama jsem to máti vysvětlovala-všimni si prosím slova-vysvětlovala,že není účel psa tím nakrmit,ale zabavit/unavit/zaměstnat-akže pidi pamlsky a pár ,a pak ubrat z dávky….jestli jsem to vysvětlila nevím…
-já třeba občas místo snídaně do misky dám granulky do toho mopu cuckovýho-ten mopp obdélníček+pak třeba do bedny z novinama a pak už esdostanou do misky nic
prostě tu dávku k snídani mají v hlavolamech-já dávám snídani čtvrtinovou,a večeři třičtvrtě…
ono je nanic,kdž je pes víc pamlskovej,než hračkovej,protože u těch pamlsků se musí hlídat množství a tak
a taky u malýho plemene obrazně řečeno -dáš 4 piškoty a pes je nažranej:D
myslím taky v nadsázce 😀
Fifi-ty granule Marp zatím nemá-jsem myslela,že se ozve ta paní ze zverimexu-jsme s ní byly domluvený,takže objednáme
jinak Brita teda nejí,Martin jim právě minulý týden koupil pro plan purinu pro malý plemena-prý at má něco lepšího a kvlitnějšího,když nic jinýho nemůže…
koupil jim to bez ptaní-prostě-at mají změnu….
700gramů za 135kč-občas jsme tím krmily před tím,tak ted mají toto žerou to oba,bobky výstavní-dnes jsem tleskala po vykakání,dietu dodržujem,
pár ždibců piškotu+granule,jinak nic
celkem to zvládá v pohodě-když teda nemám jabko,jogurt,tvaroh….:D
léky furt dostává po té půlce denně….
jinak je v pohodě
včera jsme měly oba ranní,já od 5-14.00-takže pečení+házení pečiva,pak hodně vybalování+kasa-vybalování palety drogerky-všechny prací prášky+desetikilový pytle granulí….,no málem mě upadla bedrní páteř…
před třetí jsem dojela,vypustila pséky,přehodila hadry,rychle jsem vytřela,aby to zatím uschlo,vzala psy s kamoškou s basenžíkem ven
basendžík byl zase v hradišti v úterý -sono,osátí vody ze srdíčka zase 7000kč v háji…,dnes šel zase na kontrolu tam+zítra jedou do Brna NA KLINIKU:-(((
no nevypadá to dobře…tak jsem s nima šla hned po práci ven,k lípě,Dafi se táhla,tak jsme tam ani nedošli a šli jsme dolů,a kamoška s basendžíkem dom-ten se furt zastavoval…,no já s něma ke křížku a dom,doma odpadly jak kdyby bylo venku 30suonů…
já rychle dala prát prádlo,uvařila oběd,nádobí,
pak jsem seděla na terase,dělala spojovačky,k večeru jsme šli kousek ze psama za zahradu,Martin házel Žerykovi hračku,jako každej den….
já si chvílu pohrála S Dafi,šla si chvílu číst,a najednou mě všecko ták rozbolelo,že sem myslela,že zdechnukoleno oteklý,záda v háju a přes bolest se cvičit nemá,ruka v háju všecko-bože já byla tak vzteklá a protivná,že jsem naznala,že bych měla mít něco na nervy…
oni teda u pacientů s chronickou bolestí mimo jiné antidepresiva používají
to mi říkala kdysi i revmatoložka,že ty lidi jsou tak hotový z toho,že je něco furt bolí,že skončí na psychiatrii
tak jasně-nemusela jsem po prácí uklízet,nebo vařit,nebo jít ze psam,nebo…
ale dokud jsem se hejbala tak to šlo-večer sednu a myslela jsem,že zešedivím….
no nic
dnes volno
tak ráno vycházka do lesa-tak k hájence se vlekli,bo kopec,nebo co,
v lese se proběhli,pak už Dafi docela rychle valila,já na rozcestí u obrázku ze sv.Hubertem pocvičila cviky ve stoje na záda-na sezení a cviky na zemi bylo bláto a mokro-občs jsem cvičívala v lese na záda…
tak jsem pocvičila cviky ve stoje,psi zatím měli čekj,pak jsem-juchů záda přestali bolet!!!!!pak jsem pochodila po lese,Žeryk si hrál s klackemDafi dala ze 2 pařezy a šli jsme ještě kousek k vysílači,kde jsem na kousku trávy dala Žerykovi čmuchací čtvereček a pak k hájence od hájenky dom
doma učesat Dafinu,uvařit,-tento týden furt vařím,su takhle často jsem vařila,jen když byl Martin v nemocnici,protože když je doma tak vaří on,ale od ledna su občas vařečka-když on má na ráno a já odpo,nebo volno
furt nechápu co na tom koho baví-zabere to čas a je HNED FUČ+JE Z TOHO NÁDOBÍ!!!ne to nepochopím:D:D:D:D:D:D
no odpo jsme se kousek prošly mezi polama,aby se psi provenčily a já pak zase spojovačka-fakt mě to baví:D
Martin zase házel Žerykovi,Dafča se válela na polštářu,no a já pak šla zase cvičit na záda-napřed cviky ve stoje,pak v leže na dvoře-to Dafi natulená na rukcá,pak jsem ju kopla,když sem myslela,že tam není,a šla jsem jako jet na kole:-)pak mě lezla na břicho…no hrozná asistentka..:D
ale tak jsem zase procvičila záda-huž su jak profi trenér-ráno a večer:-)
pak jsem si chvilečku hrála s Dafíkem-zaházet činku,zaházet látkovou hračku do vody a potahat se o nia nakonec zaházet kramlíky…
u Dafi vše házet kousek10kroků,hrozně u toho jásat,blbnout,hejbat se a šaškovat-tahat přejmně….-no nejvíc lítala pro kramlíky-ty užitečný lidský věci jsou to,že:-)
a pak jsem se strašně přejedla-ale moc
takže já dietu fakt nedržím….kamoška se mě ptala…