Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Zdravicko vespolek
    a klidny (posledni) vecir preju,
    zejmena jedny BEJVALY kamaradce. 😀 Pekny to tam UFA budou mit, hlavne, aby skrabadlo nezavrhly na prvni dobrou. 🙂
    Jsem dneska pobavila v kramu pani pokladni. Meli bataty, tak jsem jich zase pro Vorecha par nabrala. Pri vazeni povidala, ze kdyz jsou tak drahy, tak musej bejt asi i vynikajici chutove. „Jsou hnusny, ja to varim pro cokla, tomu chutnaji.“

Zlatko
    To je mi moc lito s kocourkem, sakra, co se asi stalo. 🙁 Ale lepsi nezkoumat a rikat si, ze se netrapil a tak, hladim vas po tlapce…

Cajdo
    Dneska mame ubyto, leharo, sprchu, spani dlouho a sezeni u casaku, pohodicka. Snad me to trochu nabije.
    Hura, odfrnes si, odhnusis se, uschnes, naberes novych sil – tak na dalsi km preju snad uz lepsi pocasi! 🙂

Mirko
    S Maxem je to divny, kor kdyz vet neudela poradny vysetreni a majitele nedodrzi prvotni pokyny. Chudak pesan a vlastne i chudak ty, ze se na to musis divat. Jak Dafca, ta je ok a uz ma novy grancle?

Esusko
    Z Bukacka je medialni hvezda, koukam. Ses zena cinu, parada, diky za kujatka pro Jaro. Oni jsou tam fajn, loni nebo predloni jsem tam volala, kdyz jsem nachazela mrtvy vrabcatka…