Fóra › Ostatní › Ohařský fórum › Odpověď na: Ohařský fórum
Eva
uvidíme, jestli si medaili jednou opravdu zasloužím
ale to si piš, že zasloužíš, to si piš! Kdo jinej by mohl udělovat medajlu za záchranu ohaře, než člověk proškolenej Taliprdem 😀 zasloužíš si ji už teď a v plný míře.
A věř i tomu, že nejsi neschopná. Stejně jako ona není blbá, tak ty nejsi neschopná. Jen se to prostě blbě seskládalo.
Souhlasím, že jejich dynamika pohybu je šílená
tohle mě tejralo hodně, abych teda pravdu řekla. protože ať na normálním vodítku, nebo na stopce, pořád, pořád mě to bolelo a bez nadsázky to bývalo peklo. Její hysteráky – jako že v jednu dobu opravdu věčný hysteráky komplet od ječení po zmítání se a smýkání mnou o zem, kdy jsem ji učila chodit na vodítku, nenenenen toooo nebylo pěkný, to vůbec nebylo pěkný 😀 . O letech za rogalem, když byla na stopce a rozběhla se, o tom ani nemluvím. Kamarád, když to viděl, tak mu z toho nebylo vůbec dobře. A to se ho to netýkalo 😀 , on to vodítko nedržel.
Evi hele – tohle by mohlo být ono, co mi pořídila Peťa – mám to jen v bledě modré. Je to supr do ruky, neubližuje to a opravdu to vydrží a v terénu taky dobrý. Pokud bys chtěla – a jsi pražák – můžu půjčit na vyzkoušení na nějakou dobu. Je to supr, udrží jí to a v ruce to krásně sedí.
http://horse-shop.cz/vyvazovaci-ote/426-lon-bavlna-bila-10-m.html
Tak ještě nějaké obrázky
no huráá“ Zrovna jsem si o ně chtěla napsat, jen to sem sypej, ať se můžu pokochat.
Je ftipná s těma fousiskama. A jak si pěkně hoví na tý pohovce! Víš jak dobře jí takhle je? Jaks jí pomohla? nemáš si co vyčítat. žije pěknej život.