Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak odpovím dohromady asi….
k Hnízdilovi a Duškovi
od Hnízdila mámtyto knížky-tu o těch zádech,jak jsem včera psala-cvičení a kresby cvičení dobrý
příklady-přišla ke mě baba-zdravotní problémy-zjištěný problémy ve vztahu z mužerm,když se rozvedla-najednou zdravá-nic jí nebylo,nic ji nebolelo….
hurá,hurá,hurá
jako to už na mě bylo trošíííčku moc
jako umím si představit,že budu nějak cvičit nějak něco,dělat co jssem doted nedělala a zdraví se zlepší,ale že třeba rozchodem z Martinem-a buch po víc jak 25 letech zdravá…..
-co se týká změny práce-se svým vzděláním budu každou práci mít fyzicky namáhavou a když to ted napíšu blbě-tak-berte mě děvčata s nadsázkou-bych chtěla vidět Duška/Hnízdila kdyby denně 8 hodin-třeba-příklad-dělaly na kase,nebo vybalovaly,nebo dělaly v pekárně-na nohách,furt a furt žmouláte těsto,něco někam dáváte nosíte,nebo x hodin razítkovali….
nebo x hodin převlíkaly postele,zametaly a umývaly země-pokopjské třeba….
jako chcu tím říct,že když bude člověk dělat stejnou stereotypní prácu,furt dokola,tak ho z toho časem budou bolet /ruce/nohy/zída-by tu práci muisel hooodně střídat-jako chvílu sedět,chvílu stát…
třeba nemám pravdu,ale….víte jak to myslím?
-no a on Hnízdil mimo jiné v knížkách píše-no jo,dělala,dělal takovou práci,to je jasný tak změnit,jenže některý lidi zas tu práci moc měnit nemůžou
nějakej bankéř třeba půjde dělat chvílu něco fyzickýho,aby si hlava odpočla
pár příběhů lidí s titulama a vejškama,co s nějaké obr pozice vedoucího pracovníka najedenou zjistily,že sázt kvítka se jim líbí a bav víc-a hurá-zdraví vyřešebo
-no od Hnízdila mám ještě-Mým marodům ,Zaříkávač nemocí,Příběhy obyčejného uzdravení
-od Duška jsem slyšela/čela všemožný rozhovory-30 nebere léky,od doby co přešel žhavý uhlí,nechodí k doktorům,nemá blbou náladu…..
-milovala jsem jeho 4 DOHODY NA DIVADLE-TO JE SI MYSLÍM DOBRÝ,NA TO BYCH ŠLA
4 dohody knížku mám i pátou dohodu+vztahy,láska přátelství od toho spisovatele,-takže knížky dobrý na divadlo bych šla
v divadle KAMPA JSEM SLEDOVALA RŮZNÝ BESEDY ,
ale on v rozhovorech časem mi přišel-já mám pravdu……,jo dělejte si co chcete,ale já mám pravdu
Maya-ten rozhovor o Covidu od Hnízdila jsem ani nedodívala-ty jeho názory už na mě byly moc…-tak se moc pouští do politiků a politiky
Milena z PRAHY-hele nechcu říct,že mám deprese-to je ted hrooozně moderní….
ale jako v pořádku určitě nejsu-to vím,někerý moje stavy-no nechtěli by jste se mnou bydlet-moc si všecko beru,velká hysterka,ječím když chytnu nerva…
a z x hodinovýho brečení…..kvůli něčemu jsem přešla do poškozování sebe sama….
tak normální lidi toto asi zrovna nedělají….
PetraK-jinak jo u únavy a nevyspání mívám zimnice-to se mnou mydlí zima i když su zabalená v posteli-hlavně po odpo+ze stresu
jinak děkuji moc za nabídku,ale asi spíš zkusím to Brno….
Denyky-moc pěknej jídelníček udělanej-inspirativní….
misky máme hliněný keramický+plastový
čelenku nemají s kníračem tak to se můžou jít vycpat:D
no dobře s chodákem bych brala taky
čelenky nosím už furt
tu věc na krk asi objednám,taky uvažuju nad tím ručníkem-je to ten,co rychle schne?
Černjčaj-no nooooo mě se ta tvá cesta zdála drsná….
ani ne tak kvůli kilometrům,ale kvůli furt bágl na zádech…on měsíc je dost no….
a to ted nemyslím na sebe-jako nehcu omílat kecy-a já bych to nezmákla,jéééé ty seš šikovná a tak
to jsem ted nebrala podle sebe-u mě je to jasný-v noci postel,přes den pár kiláku bez těžkýho báglu 😀
ale myslela jsem to fakt na tebe-že jako kiláky-jo seš zvyklá chodit,
spát venku taky seš zvyklá ale na to,že máš taky zlobivý záda-mě jako přišlo dost tahat furt všecko sebou….
ale píšu jen svůj názor,jasně,ž ty se znáš nejlíp,
a třeba nemám vůbec pravdu:-))))