Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Maya
jo, s tím přístupem covidovým mě taky překvapil a hodně teda, ta razance a pro mě kapek extremismus tedy. Zapomíná totiž taky na lidi, kteří prostě zdravý nejsou – viz moje kolegyně, která mi podala poměrně detailní popis toho, co jí to šécko dělalo, má od narození slušný alergie, žije poměrně zdravě, takže tady nemůže být jaksi řeč o tom, že by si škodila, je to člověk co je hodně v přírodě, neválí se po hospodách, nežere jako prase atd. a podalo si jí to tak, že byla dva měsíce doma a doteď se z toho zberchává, takže kecičky takovýchhle lidí, i když doktorů mě zvedaj ze židle. O těch, kteří byli aktivní a zdraví a už tady nejsou ani nemluvím. Takže pro mě tenhle pán se trochu posunul ve spektru toho, jak ho vnímám.
pojovacka tipuju tohle
a jo taáák
Mirka ma tu tiskarnu, tak si je muze tisknout z netu a nemusi to kupovat, alespon pro ni bude mit vyuziti
a jooooo!! to máš pravdu! Konečně může Mirka využít taky tiskárnu!!
Kočičí kvíz mi vyšel 6 z deseti. Tak to nejni tak úpa špatný. Nepoznala jsem třeba prostě rozdíl mezi britkou a ruskou modrou , je nemám nakoukaný, pletla jsem si je vždycky.
se vam ucpal odpad? chudak Brtnik, zada pokriveny a jeste toto
jo tak trochu na pikaču, ale pro ten den mu to naopak ty záda povolilo, říkal. Dneska ráno ho to zase bolelo a řídil trochu na Kostku. Nicméně musela jsem se včera smát. Byl si v lékárně pro prášek, kterej mu doporučila ta dochtorka a taky dostal ode mne nakázáno, aby vyzvednul Arnicu 15 Ch, kterou do něj cpu a která došla. Paní magistra mu sdělila, že jestliže mu žena nakazuje aby požil Arnicu, je to moudrá žena, protože to je mnohem lepší, než celá ta chemická srágora, co mu dala dochtorka! 😀 😀 mám radost, ne proto, že bych měla být moudrá žena, ale že i magistra v lékárně na homeo nahlíží takhle. Jupí, svět se trošku mění v názorech na tohle.
Dennyky
Navíc se mi poslední dobou zdá, že razí zásadu “Proti všem”
jo tak trochu se radikalizoval
asi věk ho dostihl.
Mirko a pokud bys nechtěla jet, tak je k dispozici ten celostní homeopat, kontakt na něj má čajda. Myslím, že přístup a postup bude totožný, tihle homoepati hledají to, z čeho problém vychází a ušijou Ti proces na míru. A ten je v Brně. Na výběr máš ze dvou – mužskej a ženská.