Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Milena z Prahy-no tu zimomřivost mám dlouho,
    nevím jestli úplně odmala,to jsem se oblíkala jak ostatní,
    taky třeba šustákovou soupravu-gatě jsem měla od nějakejch 17-do té doby rifle a elastáky pod to-jako starý rifle ke psům,no a mě třeba rifle v zimě studí,
    a moc se pod ně navlíct nedá…
    a místo bundy jsem podzim/jaro nosila dlouhý svetry-což profukuje…
    takže tak ně+jak od těch sedmnácti jsem začala vrchní vrsvtvy co neprofouknou,
    +nějak vrstvit
    jako před tím,sem se oblíkala jak ostaní a asi mě byla zima
    no od nějakejch 20 jsem se léčila-ortopedie/revmatologiea po přestěhování jsem se vyprdla na oboje-tak nějak před 12 letma…

PetraK-jo k HNÍZDILOVI BYCH I ZAŠLA,ale děsí mě na tom ta vzdálenost….
    prostě zajet si kvůli hodině do Prahy,kde se člověk nevyzná….
    ale,byla jsem v poledne v tom městě,v obchodě-NE V MÝM,ŽE,TAM VE VOLNU FAKT NECHODÍM
    ale v COOPU,což je taková jednota-jídlo/pití,drogerka+dárkový zboží,nějaký ponožky,ručníky,věci do domácnosti
    no vzala jsem tam hrnek ze sovou,sponku do hlavy,nůžky s kulatou špičkou Dafině na srst mezi prstíky,kávový lžičky-míchání čaje vidličkou a kafe polívkovou lžičkou-není UDO napjosto noimáíní!!ne to není noimáíní toto:D
    a kde kurna ty lžičky máme?nevím,obraz ze slunečnicí nemáme…
    no taky pastelky a spojovačku od 3 let věku,a madšeně jsem k večeru po vycházce spojovala a vybarvovala…..
    no nic….tak na jídlo jsem něco taky vzala….
    jinak by jsme si k jídlu dal pastelky nalámaný v hrnku prostřený na papírech vytrhaných z té spojovačky….:-)
    no nic,a jdu takhle do knihy,kde jsem si koupila
    knížku-O BOLESTI ZAD,všechno ,co jste kdy chtěli vědět,ale báli jste se zeptat
    JAN HNÍZDIL,ZUZANA BALUCHOVÁ
    jednak jsou tam cviky na záda nakreslený,popsaný,jednak i výkládání k tomu
    tak se na to těším.