Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

PetraK-jo,vím jak to myslíš
    popravdě–ty věty co jsem psala od kamošek,ty mi přišly ftipný,i si z toho často dělám srandu sama-ale to je spíš taková sranda-jak si třeba tlustý dělají srandu z toho že jsou tlustý,
    prostě si sama ze sebe dělám srandu,ale ve skutečnosti mě to navlíkání FAKT ŠTVE
    jednak to fakt stojí víc peněz-tak jasně hodně věcí sekáč,tamani+sem tam mi daly něco kamošky,ale i tak
    pak praní-protože spodní vrstvy se propotí,vrchní umažou
    ted nepíšu ironicky-jako normálně si člověk zašpiní/propotí tričko,gatě,+mikina/svetr…a jasně někdy pereš větrvky,bundy vesty
    jenže u mě to jsou ty elastáky pod tím,těch několik vrstev mezitím….
    doma mikiny-na doma
    pak na slušno,pod tím tenký vrstvy+věci v práci-gatě,vesta,triko,podprda,triko s dlouhým+mikiny….
    vlastně v práci se převlíkám komplet+doma komplet,do práce komplet,takže
    kolegové přehodí tričko gatěnanejvýš v práci vestu-a já-tothle,tamhleto a ještě toto-oblíkat mě posílají mezi prvníma-na odpolední a pak se divý,že ještě nejsu převlíklá-a to mám hodně věcí přes hlavu a tak…
    -jo vím jak to myslíš
    že to jako neprožívat,ale…..
    ono kdybych promrzla-jako,že v práci je mi stejně v zimě zima/když stojím/sedím furt na kase…tam ti ty vrstvy nepomůžou,když sou kasy 3 ,etry od skro furt otevřenejch dveří
    ale když já promrznu tak si nepomůžu pak teplýma pnožkama,horkým čajem a vanou a pohda
    mě pak několik hodin bolí klouby jak když máš chřipku a to jako nějak nechcu…
    jinak joo,je mě jasný,že u mě je hodně věcí z psychiky,ale…nevím co s tím
    třeba v práci su hodně v křeči-mimo jiné
    no a k tomu se mě strašně moc let hoooodně klepou ruce-což vypadá blbě prostě….