Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraK-no já s tím oblíkáním
všechno pokud možno dlouhý,-v podstatě celoročně-roláky,šátky na krk,nebo nákrčníky,kvůli průvanům a vichru-viz mí bolavý uši-tak u sebe tahám čelenky,nákrčníky další-na uši
takže ve čtvrtek sedím v paku s Evou na kafe-na sobě-sotwellový gatě,pod něma tenký elastáky,co mám od Čajdy-jediný co mě nestudí/nekoušou!!!prostě zázrak!
triko s dlouhým bílý do véčka,šátek na krku,svetr,vestu psí výcvikovou a kšiltovkui,
a pak vytahuju nákrčník,narvu na uši,že vichr,nechám kšiltovku,že slunko
celoročně u sebe nosím deštník+ted budu nosit tiu pláštenku,která mi došla v pátek,ta co má Denny,ale na rozdíl od Denny su tupá a neumím ju hezky složit do té kapsy,tlustý ponožky jsem ještě nesdundala….
v práci celoročně
ve výcvikoé vestě-v létě v sukni-krom pamlsků,hraček,klíčů a sáčků na hovínka mám ty nákrčníky-kvůli průvanu v busu/klimatizace…
prostě jak přestane zima,kdy mám všecko na sobě-v podstatě nemusíme mít skříně já nosím vše na sobě-a Martin taky je vrstvící…:D
tak přes ty měsíce,kdy je teplo/vedro-tak vždy nosím u sebe něco navíc-kdyby se ovhladilo/začalo pršet+fučet+klimatizace
případně jdu ve vedru za Čjdou do čajovny-tk pčes ruku 2 vrstvy navíc-protože ve vlaku bude klimatizace a v Čjovně taky klima,přpadně otevřený okna/dveře
netýká se jen Čajovny,ale pochopitelně kavárny,obchodů a tak-prostě 40stpnů venku,a já sebou vleču vrstvy-co kdyby
celej živo žiju v tom-hlavně at neprochladnu,není mě zima,nenafouká do uší….
su paranoidní
s krytýma zádama co se týká financí-žiju z Martinem,že….