Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak v neděli do půl 11 vnoci odpolední….
    včera volno,dnes mělo být taky,ale volal telefonek,že jestli můžu na odpo-a z odpo zítra na ráno na 5…..
    můj otrávený hlas v telefonku-jako zase odpo,a zase inventura?a jo já mám zítra na ráno a ahááá a kdo zas chybí?a proč zas?
    no tááák na jednu nooo a do kolikááá?
    no pak mi volali,že nic teda…..
    tak se uvidí co zítra-jako mám černý svědomí,že jsem to jáááásavě neodkývala,ale co už
    včera blátivo,ranní vycházka do lesa,pochodit kolem obrovských plantáží konvalinek a a od hájenky dolů a dom-vycházka byla delší,at su užijeme ptáčků,lesa,kytiček,travičky….,protože kdo ví jak bude odpo
    po vycházce dostali pséci hlavolam na jídlo místo snídaně do misky
    a já šla dělat oběd a poslouchat rádiorozhovory s herečkou Jitkou Smutnou
    s moderátorkou Adélou Bnášovou-perfektní rozhovor veleftipnej a moudrej s nevidící moderátorkou-ta taky vtipná máma 2 dětí,-podcast-na pohofke s….
    no pak jsem spala,četla,Martin po ranní se mnou šel chvílu ze psama-to už vichr a poprchalo,pak jsme chvílu seděli oba na terase,já ještě dala s Dafi aportky a obíhačky stolů a sušáku na dvoře a šli jsme dom,kde zase čtení-prostě volný den…..
    v noci liják-jako hodně
    dnes ráno za bránou totální baniště,rozježděný od aut co tam jezdí ob souseda stavět barák,tak jsem ze psama šla k rybníčku,tam jsem na lavce s něma udělala sedni,lehni vstan-jakože u nohy+jakože zepředu-to je boží,když je pes vysoko a vy se nemusíte zohýbat na odměny a hlazení…
    pak párkrát zastavení za pochodu s přivoláním a dom
    ted zas lije….bože vím,že je voda potřeba….ale…
    no nic,pejsci po snídani já peru povlečení v poldne sjedu narychlo na nákup,
    nenápadně-rodiče jedou na oční tak mě tam hodí a snad i zpět
    včera se mi velepovedl oběd-já teda moc nevařím-koro vůbec
    ale,ted od zimy jak Martin nechodí na obědy,tak občas vařím,no a včera jsem dělala králika,bůček a brambory-a všechno akorát,králik štavnatej-někdy je takovej sušší…
    tak to se mi dlouho nepovedl oběd-já nejsu moc vařečka,su spíš přes úklid,
    takže,když vařím-je to jako-hlavně at je to rychle a teplý…
    a jo jezt se to dá….-a když už sem to uvařila tak to s ním
    ale toto se mi fakt povedlo-no tak prvně v životě jsem sse pochválila a naposledy:D-co se jídla týká…..