Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Maya

neteř se dala na focení,
    tý jofka, to je krásná fotka, škoda že nemám neteř nějakou 😀 mám jen synofce a ty se na focení nehoděj 😀 řekni jí, že je velešikovná! Piškot si jí dala?

spíš se u Brtníků zamyslet, kdo bude zabíjet ty nemocný kusy
    veterinář! 😀

můj osobní názor je že to má po bravectu,
    no já tý tabletě taky nevěřím, vet nám ji teď nabízel, když nemůže mít Rumíček obojek, ale prostě já se bojím, jak to dáš dovnitř, už to vyndat nejde. Asi jako záchranná brzda při bleší invazi – jak psaly holky, to jo , to se nedá moc nic vymyslet, ale pravidelně si to neumím představit.

čaaaajdoooooo
    co to čtu se zádama???? To je epydémije nějaká, Brtnik dneska valí na injekci, neoblíkne si ani fusekle, skorem, chudera. V tým případku je to ovšem pěkně blbý tohleto? Tak doufám, že to povolí a nezrychtuje Tě to.

Ze 144km zbylo 125.
    tak ale i tak je to výkon, ne?

Petrs01
    se mi ani nikam nechce,
    se nedif, dyž sis hrála na Praotce Čecha 😀

já jsem včéra plánovala, že se ohaři budou flákat a pak jsme se šli nakonec projít k nám nahoru na kopec a byly z toho zase dvě hodiny 🙂

Mirka D.
    slkepa byl pidi kurník pro slípy-4 jsme měli z pidi výběhem-zakrytým

No holky to základní zázemí nebudou mít špatný, myslím, že tam se jim bude líbit a taky budou čtyři. A dumám nad tím, že za zahradou je pás čistě obecní – kde je vodovod a nikdo to tam neseká, tak bych se mohla domluvit, zda by jim tam šlo udělat nějaký snadno rozebratelný výběh.

ak já si užila 2 dny v BK
    dobře sis to užila, tak jsi zase nasosala energii na další dny.

kachna
    Teď se to objevilo jako “záchrana slepic z velkochovů”. To je moje jediná výhrada.
    jo takhle, no mě je jedno, jak to má kdo dneska, já si jednak konečně budu moct splnit to, co jsem vždycky chtěla udělat a pak je mi fučik, jak se to nazve, a zda je to humbuk, hlavně, že ty slípky dostanou šanci si užít nějakej pěknej čas místo toho, aby skončily namletý v granulích. Takže vlastně dobře za ten humbuk, počítá se každej, kdo si nekoupí novou, ale sekáčovou slepici. Teda za mě, já to tak vnímám.

Fifi
    žjo, ten traktor by se šiknul na chalupu, tam jsou přeci jen rozměrnější pláně, jenže tam zas člověk není přes týden. Ale nicméně nějake přesouvací výběh je taky ve hře, uvidíme

navic od sousedu se do ty zdeny budovy zacali stahovat potkani a to nechces resit.

no to ne, ty jo, to doufám, že se nějak nestane???? Jako že jsi měla kurník zděnej a tam se stahovali potkani? No mě je jasný, že ten jejich výběh bude bahniště, že to zničej vele rychle, ale tak s tím se musí počítat, no a s čištěním a tak to taky.

Si to asi zacnu zapisovat.
    ty jo, no to nejlíp, ale já jsem v tomhle hrozná, asi bych to nevydržela nějak pravidelně 🙁 . Je supr, že takhle postupně se daří mu nahazovat trávení.

Bravecto bych s tim moc nespojovala. Klicka na strevu tlacici na nerv, tyjo, to ma bejt co?
    proč ne, fšak chemie a sajrajt to bude, to bez debaty. Klička by mě tky zajímalo, co toje.