Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

v pátek jsem měla domluvenou na odpo velkou vycházku do kopca-bud na OBŮRKU,nebo nějak tím směrem,tak jsem od čtvrtka několikrát kontrolovala můj pidi batoh na vycházky-jetli je tam deštník,pláštenka pro mě i Dafi,voda,miska…..
    ráno jsem šla vycházku jako vždy po cyklostezce parkem kolem BILLY,LIDLU,ale už jsem k tomu nepřidávala třeba kolem kina,městem a tak-přece odpo půjdem na velkou vycházku…..řeknětě bohovi svý plány,at se má čemu smát….ten můj se smál
    popravdě-mě se chtělo na tu velkou vycházku,ale ne do toho kopca….tam se mě nechtělo hodně….no nic…
    po vycházce ranní,jsem skočila rychle do města,koupit si boty náhradní+prošívanou vestu ze sekáče,jen tak na dvůr/terasu…
    no vestu nemám,ale mám ze sekáče tílko sportovní,šátek modrý z motýly,a Dafča mini plyšovou housenku,pak jsem ještě vzala Dafči pipetu na klíštata,sobě něco na xixht a tradá dom
    za chvilku smska od kámošky,co s ní chodím na ty obědy,že včera to moc uteklo,a co dělám dopo????
    já,že dopo k nám dojde teta,a pak jdu na tu velkou vycházku do kopca,takže mě to mrzí,ale nic….
    no jenže…
    teta dorazila-a za chvílu zas odrazila,že pro ni jede muž nečekaně a vezme ju dom…
    no a když jsem minutu před tím,než jsem se začala oblíkat-stokrát opět prohlídlý batoh-hlásí přehánky,že….,tak minutu před tím,mě osvítil duch inteligence,a zavolala jsem té kamarádce,které říkám má drhá mamka,tak jí volám,že jestli platí sraz o půl druhé v palavě,že vyrážím,a ona-že musí z koucourem na veterinu,že má něco na stehně hnisajícího,a že z vycházky NIC NEBUDE-A ŽE VLASTNĚ TROCHU JAKSI NE MĚ ZAPOMĚLA…:-())
    noooo je pravda,že jsme se domlouvali v úterý dopo,kamoška je v důchodě a skleroza je svina věc,-jako,nééé že by měla sklerozu,ale zapomenout může každej,že….,tak se omlouvala a jetli nedojdu večer na kafe….
    což komentoval tatka můj-nooo to je ta,co k ní chodíš v 8 večer a dojdeš po půlnoci-no tak jo to je ona…..:D:D:D
    ale tak,jo k večeru k ní na kafe…
    ale tak co ted?????
    no su holka statečná a volám včerejší kamoce z kafe co se chtěla sejít i dnes-su statečná,protože jí volám 15 mnut po přestávce-ze slovy-jééé ahooj Evíku-ty už máš asi po přestávce,žžžeeeeee????takový lehce tutu nununu podlízavý ton hlasu si předtsvte prosím ještě:D
    no a odpověd-JO,TY MĚ CHCEŠ JAKO NASRAT A ŘEKNEŠ ŽE MÁŠ TED ČAS,DYT SI MĚLA JÍT NA NĚJAKOU VELKOU VYCHÁZKU?A TETA U VÁ MĚLA BÝT?
    já no z vycházky bude večer kafe,a teta u nás byla chvílu….
    tak kamoška zavařila mozek a domluvily jsme se,že ju vyzvednu u práce,
    tak jsme to vzali mětem a kolem řeky ke Klepačovu,kde jsem se s ní pod obr velkým kopcem rozloučila a šla dom
    tentokrát jsme stihly probrat vše možný a strašně jsme se nasmáli-takže se dožiju vysokýho věku-já když se směju tak pořádně…
    no a dest minut od baráku tel od kamošky co byla s kocourem zatím na veterině-že kde su,že mě vyzvednou a vezmou sebou nahoru-všechny moje kamošky bydlí na kopci tato taky na podlesí furt do kpca nad polikliniku…
    tak jsem dala Dafču dom,převlíkila se a zase zmizla
    Dafča za sebou teda dlouhou vycházku měla-skoro 2 hodiny,a za chvíli s ní šel ven ještě tatka,takže ošizená nebyla
    no já byla 3 hodky na návštevě,kde jsem si dala 2 obr hrnky čeje,kafe a minerálku-takže moje ledviny měli konečně pořádnou nálož tekutin-su dost nepíjící -probrali jsme zvířatka,zdraví,vycházky….a já vzorně za světla dom,
    kde jsm si s tatkem dala četníky z luhačovic…
    no ak ještě v noci z Dafčou ven už za deště
    a ráno o půl sedmé už zase za dertě odjez
    a poi příjezdu zase v dešti ještě na vycházku s Žerykem…
    propršelo dopo,což mě už bylo fuk,hlavně že v BK mě počasí vyšlo dobře-sice teda teplo nic moc a dost studený větr,ale jinak dobbrý
    za deště by to bylo dost otravný
    včera pak v práci odpoldní
    v noci jsem šla ještě chvílu ze psama a s kamoškou ven
    no a dnes cvičí vycházka ke křížku a zpět a přede mnou zase odpo….
    jinak včera eda dopo propršelo,což psi prospali,odpo tu byly bráchové Martina z malým synovcem,tak ten si hrál s Žerykem,takže Žerk měl pohybu dost,že….
    ráno pajdal,ale tak hlavně,že je vyběhanej,že…..
    ted furt zamračeno-no celkem jsem se v jvětnu moc neohřála