Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak já si užila 2 dny v BK
    ve čtvrtek po vvyvenčení psů,který mi tradičně zpestřila Dafi,tám,že se nevyvenčila-tý jo to je dobrá věta:D,no prostě bobek nevyrobila,
    jsem školákem odjela na vlak
    Dafi,když zjistila,že jedem do BK,tak na terase začala veleščastně mávat ocáskem a štěkat-pozná to podle tašky navíc,kterou beru jen do BK-obr taška přes rameno,kde mám věci pro ni,notakže Dafi se rozjásala hned na terase,v vlaku se umoudřila a dovyvenčila,a tak jsme mohli bez nervů nasednout a odjet
    já sebou vezla několik časáku a knížku Adély Elbel-DOBA TEMNA-ehm knížku jsem za ty 2 dny přečetla-není moc tlustá
    no nic,dojely jsme do BK,povykládala jsem tatínkovi co je nového a než mu ze mě stihla prasknout hlava-jako mé ukecanosti…,tak jsem po obědě před půl dvanáctou zmizla do města k úřadu vyzvednout kamošku ze čtyřlístku,se kterou se vídám skoro každý měsíc,a se kterou jsme před pandemií chodily v její přestávce na meníčko a během pandemie jsme se šli projít a ona pak zase do práce,no,tak jsem ji vyzvedla a šli jsme si do kavárny pro kafe a pak jsme je pily v prku před radnicí-já na klíně s Dafi,která sledovala okolí
    kamoška hodinu řešila koronavirus-jako,že test i na koupaliště,kino,všude prostě,ona +i malá,-jsem ani nevěděla-dobrá pakárna-si představím,že někdo bude hctít jít s 3 dětma na koupaliště,nebo někm kde bude muset mít test-vlastně všude-a ted každej test-tak ro se teda hustě prodraží….no po hodině jpádila do práce a já to vzala přes zámecký park navrch na hřbitov,kde byl tatka na pohbu kamarádovi,co s ním chodil na turistiku,no tak jsme se pak vystřídaly s tatkem u hlídání Dfi,at můžu jít na hřbitov,
    a šupky hupky dom,
    zpátky jsem to vzala přes město,kde u knihovny knížky zdarma v bedně,přehraboval se v tom chlápek starší a pak na mě mrkl a říká-jé tady je něco pto vás-máte tak nějak po MATURITĚ!!!!!knížka od PLZÁKA -taktika v lásce…
    podotýkám-byly jsem v kšiltovce,v psím oblečení,jak mě vídáte na fotkách-takže psí výcviková vesta,pohorky ,softwellový modrý gatě,přese mě vodítko a na druhým Dafča-jo trochu namalovaná sem byla…
    tak ze smíchem,říkám chlápkovi,že jednak nemám maturitu,ale výuční list-obráběče kovů,a jednak mi bude 45….
    no nic….
    došla jsem kolem půl třetí dom a do večera jsem se válela,četla a spala,v čase tv zpráv jsem udělala s Dafi vycházku po městě a zasedla s tatkem k tv, a v noci jen rychle Dafču vyvenčit a hají