Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Krasavej vikend vsem!
Teda, chudak Cajda. Prvni tyden vyslapu skorem za sebou a pocasi je pekne skoli, tu akorat zacalo zase prset. Ta bude zocelena jak kalena ocel. 🙂 Snad bude na dalsi tury lip.
O zavarovani v mycce jsem uz taky slysela. My s kamoskou pachame zavarovani v elektrickym zavarovacim hrnci a tam to jde taky jedna radost. Zrovna jsme dumaly, ze nas letos ceka hodne prace – okurky, calamady, cibulky…
Z
Drzim palce, at ti opravu zacaluje pojistovna. Revizaci jsou potvory, tak snad to dobre dopadne, dej vedet. 🙂
Esusova
Slepicky z drubezaren, proc ne. Souhlas s Kachnou, ze ted se tomu jen vznosne rika.
Já vím, že ten výběh bude bahniště. Ale zase nejde je nechat celej den podle mě po zahradě – když je člověk v práci. nebo máte je takhle volně? Se obávám, že ta zahrada by vzala za svý, chci je tam pouště, jak přijedem domů.
Ja bych pro vas mela sikovny reseni. Tzv. Chicken Tractor. 🙂
Tady jeden fakt vymakanej, pet slepicek, mihne se tam i kocka, pes. 😀 Brtnik je kutil, treba by to mohla bejt do budoucna dobra inspirace pro nejakou odlehcenou verzi. Neco podobnyho maji lidi na jedny zahrade nedaleko, presouvaji to kazdej den a zahrada vypada super, slepice spokojeny.
Ja mela slepicek taky 5. Ve zdenym kurniku, s vybehem, kam jsem dohazovala zeleny krmeni, travu atd. Po roce byl vybeh nic moc, byt hluboka podestylka, navic od sousedu se do ty zdeny budovy zacali stahovat potkani a to nechces resit. Kdyz pripoctu cmeliky, s kteryma je treba u slepic hodne pocitat, nakonec jsem „chov“ slepic ukoncila. 🙂