Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Maya
tak takový pěkný možnosti jako Ty nemáme, ale… třeba je naučim chodit s náma na procházky 😀 dva ohaři, kočka a 4 slepice :D. No uvidím jak to půjde – třebas by se šlo domluvit s obcí a udělat jim plácek za naší zahradou, nebo tak. Každopádně pro ně všechno lepší, než ta klec. je mi jasný, že ta ohrad, kde budou, než přijedem, asi bude vypadat, to ostatně člověk tak nějak i ví, protože nejsem čistě městskej člověk, ale když budou čtyři, tak toho moc zase nestihnou
TY VOLE – TEĎ TO NEBUDU PSÁT VE ZKRATCE, PROTOŽE SEM FAKT NA…ŠTVANÁ!! VETAMIX JE NĚCO KDE JÁ UŽ NIKDÁ NECHCI SAMA ZA SEBE OBJEDNÁVAT.
VYBRALI JSME HOLKY NA 49 KG, tak jsem se šla zeptat, jak to mám udělat, při objednávce – PRO ÚTULEK , když mají cenu, že za 20 kg je místo 65 cena 45 kč. mno. tak nejsou ochotný to nastavit tak, aby komplet celá ta objednávka – tedy i těch zbývajích 9 kilo nad 2x 20 bylo za tu cenu, že bereš větší množtví. prý si máme objednat teda další dvacet kilo. TO SOU TAKOVÝ KRETÉNI, ŽE FAKT NEMÁM SLOV. Lomcuje to se mnou tady ukrutně. No takže jsme holky nedaly dohromady na 49 kg, a já jdu spočítat, kolik toho teda lze ve skutečnosti koupit ještě přes tu čtyřicítku, která bude stát 1820,-