Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
a já měla fčéra malý dobrodrůůůžoooo a neřeknuu, neřeknuuu, napíšu to do článku, abysem měla vo čem vyprávět 🙂
A dneska, dneska vezu vodu ze studně na rozbor, drrrržte palce, ať je voda dobrá. Přece jen chce mít člověk ponětí o tom co pije.
čajda chudera v mínus jednom stupni, jak psala do emila – tooo by mě zabilo. Jsem chtěla napsat zničilo, ale to je málo , to je málo 😀
Zlatko
Omlouvam se
neomlouvat, neomlouvat, tohle je zcela dobrovolný a jen na situaci, jakou kdo má. Nejde vždy.
dát rozpis oprav MUDr,ta napíše poukaz,zašle revizní,ta bud schválí nebo ne ,dle toho zaplatí pojišťovna,či já.
🙁 tohle je teda brutál, člověk dře jako kůň, celej život a pak takhle. No tak když to nedopadne dobře, můžem tu udělat akci kolečka 😀
zavařování v myčce? Jako že tam naskládám zavařeninky a zapnu programa nějakýho? A vono to udělá bzzzm a mám to? No ty jofka! Je na to nějakej speciální postup, nebo to tam fakt jen naskládám a zapnut teda těch 70°? Zní to pěkně!
kachna
Adame, co jste dělali včera?
No, ten, jak se to? Vojebal
😀 😀 😀 😀 poooooooooooooooooooooooooomooooooooooooooooooooooooooooct!
Já nevim, já tohle “zachraňování slepic” nějak těžce nesu
proč? Já kdybych mohla – měla kde – tak jsem to udělala dávno, ještě než se to začlo dělat ve velkým – dozvěděla jsem se o možnosti výkupu kdysi od souseda na chalupě, oni si je právě jako výhodný kupovali.
Jakej je rozdíl v tom dát domov týranýmu psu a poskytnout hezkej zbytek života čtyřem zrychtovanejm a taky týranejm slípkám? Nedělám to pro vejce- když budou, budou, když ne, tak si je koupím vedle ve vesnici od pána, kterej má šedesát slípek a některý vajíčka jsou jak vod pštrosa 😀 holt, no. Ale budu to dělat pro to, aby ty holky měly taky možnost radovat se ze života, poznat zelenou travičku, možnost běhat si ve svým výběhu a pak na zahradě. Být svobodný a volný a popelit se, tak jak to nepoznaly.