Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak mám za sebou 3 dny odpolední,pokaždý tak 40 minut navíc,dnes hodina a půl navíc-prostě odpolední…
    v úterý ráno jsme šli na vycházku s basennžíkem dědinou k rybníčku a kolem ohrad polí tam a zpět-takže rovinka
    dnes ráno jsme šli k rybníčku a od něj ke ke křížku a zpátky k rybníčk a dědinou zpět,šli jsme vždy celkem brzo,já předtím narvala pračku,pak pověsila,ale dnes teda dopo ještě 2 hodiny ve městě,jeli jsme tam po deváté hodině autem,já myslela,že jen zverimex,knihovna,kniha……
    hahahaha-to by nebyl Martin,že…takže do knhovny,pak do knihy za kamarádkou,tam jsem si koupila 2 knížky,a čekala na Martina-ten vzal na oběd kus grilovanýho kuřete,pak si skočil do potravin,pak pro flísovou vestu do práce,pak kecky-vestu i kecky prej od tamanů,teda vestu mu věřím,to jsem viděla cenovku,no pak do zverimexu
    Petrs01-prosím tě,takže obojek jsme vyřešily tak,že dal Martin prodavačce peníze,at je dá do kasičky na psí útulek v Marefách,jo?
    dal prý 700kč-paní,že prý úplně slzy ve vočích,on-no to mám poručený….
    takže z obojku by měl mít užitek Žeryk a pak útulek v Marefách…
    sem si říkala,že to udělám takhle,-s paní ze zverimexu se známe i si tykáme,takže mě to přšlo takový bezpečný to dát do té kasičky než na účet…
    no ve městě přes 2 hodiny,já teda u té kamošky v knize,
    doma jen umýt hlavu,nejezt,vyvenčit psi a na třetí odpo
    dom mě vezl vedoucí,,-tak jsem ušetřila nohy+čas,
    no a na 2 dny mizím…