Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Zdravicko vespolek.
    Vcera me pobavila Ruzice. V noci za zahrade ve vysoky trave neco objevila a byla z toho znacne nejista. Dokonce to vydalo zvlastni zvuk, takovej nasratej prskanec hlasitej, to uz jsem se s baterkou sla podivat. Jezka by hlasila jinak. A vite, co to bylo? Krtek! 😀 Nacapala ho mimo krtinu, ja z nej zahlidla pak uz jen zadni nozky, kdyz se zahrabzaval. Uz vim, jak dela nasratej krtek. 😀
    Dneska uz jsem nebyla drsna a pred chvili jsem sla zapnout kotel. Mrznul mi doma nos a ruce, to bylo prilis. Ted je kousek odsud bourka a krasna dvojita duha. Chudak Cajda, esli to tam zase schytava od deste.

Dennyky
    Fajne, ze uz ti je po ocko fajn. 🙂
    Vodpo přijelo PPL s kočičím wc, kočkolitem, mističkami a balónky na šňůrce pro Koníkojc. Joooo, čeká nás poslední víkend bez netopýrů
    Posledni klidny dny, kdyby jen Konev tusil, cos na ni upekla. 😀 Kolik budes mit kocicich wc?

Esusova
    Sikovna riticka, jen trenuj, at se vyjezdis. Na trakturku i v aute. 🙂 S masem se bohuzel nepridam, byt bych rada, ale po ty Troldove peripetii a soucasny diete jsem na tom s rozpoctem podobne jak Schillerka ofinka.

Maya
    Peknej filmik. 🙂
    akorat pet minut lijak, jeste jsem potrebovala tak pul hodky sekat, takze smolik a pokracovani dnes
    Mas posekano? Ja dneska opet smolik, to bude fakt uz na kosu.

Petrs
    Jak ses rozhodla s ocko?