Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    včéra u nás trochek buřinovalo , ale k nám to nedorazilo, tak jsem stihla kromu úklidu dodávky masa ešče i zasadit nějakou tu jiřku. A taky posedět s Brtnikem na zápraží u pivíčka, to je tak kráásnýýý! A taky jsem včera kus cesty – za dálnicí až domů řídila a dneska jsem si dobrovolně za to kolo na tyčce sedla i ráno a jela zse až skorem k dálnici. To bude další krok, sjet to celý až do Prahé. Ale to si musím teda přivstat trošek, páč to neumim tak pěkně svižně a plynule jkao Brtnik , potřebuju krapítek víc času jako.

Dennyky

jsem ráda, že už to odeznělo a držím palce Františkovi, ať to taky zmákne v pohodě. A Konýfce vyřiď, že je mi jí úpřímně líto, dopadne chudera malá špatně 😀

Petrs0

Starýho, beznohýho nebo tak něco
    no to jsem tak nějak právě měla v úmyslu. Nějakýho, kterej se vybatolí na zahrádku, tam si to obejde a půjde se vyhřejvat buď na sluníčko, nebo domů ke kamnům. Aby měl na svý hodně starý kolínka hezkej domov. Enemže – Tali sice nemlátí Mousese, ale začasto se chová jako hovado už jen při obyčejným pohybu. Ona se nedivám kam jde a co dělá. Když má radost, je nebezpečná a ona má radost poměrně často 😀

TeĎ to k tomu právě ještě není – jsme zmáčknutý v malým prostoru, takže to oddělování by sice šlo, ale bylo by to krkolomný, taky do toho nechci jít teď právě, ale až to bude v Domečku trochu líp funkční. Rumíček nejni zahlušovací, nicméně kdyby si to nesedlo obecně, třeba ze strany dědouška / babičky musel by být prostor, pro to oddělit. Navíc, u starýho pesana se dá předpkládat třeba inkontinence, nebo tak a to já zatím nemám pesana kde mít, aby tohle nevadilo. Takže ne není to nahonem, i kvůli tý dovolený, ale my se na dovču asi dlouho nepodíváme 😀 , ale až v časovým horizontu až to půjde.

tak jak s očkováním?

kachna

existujou

jo existujou, vybereš si

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66620

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66525

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=66045

Já bych do tří psů nešla, je to jako s třema dětma, prostě ty problémy rostou exponenciálně
    .
    já vím, ale zase – když můžeš, měl by člověk pomoct. Prostě staříček nějakej, co je rád, že se vybatolí ven a má rád svůj klid. což právě by se ovšem trošku vylučovalo s Taliprdem, to musim produmat.

Maya
    tak ty dlouhodobý následky se přesně neví

aha, dík 🙁 ani jedno-myslím vakcínu- nejni nic moc.

Fifi
    Chudak Cajda, ty pocasi moc nepreje. Sice lepsi nez tropy,

jo, zatím se moc počásko nevycajchnovalo, snad se to nějak trošku umoudří. Včera jsem na ní taky myslela s tou buřinou.

Ja vcera vecer zbabele uvazovala, jestli mam pustit kotel, protoze baracek docela vystydnul.
    my zatím furt ešče topíme trošku.

Byla jsem drsna a nezapla ho, bo jsem si vzpomnela na Cajdu, jak ty asi musi venku bejt.
    ty seš jelit 😀

Rumíček se pěkně hojí to na boku je asi zhojený nejlíp, krk taky pěkný, jen na tom stehně to trošku zlobí, ten důlek, jak to prasklo, ale už i to se lepší.
    Teď jsme koupili zásyp na rány a to po prvních aplikacích vypadá slibně.

Nejvetsi strach bych mela asi z Mousese, aby neublizil starikovi nebo naopak.
    no jo sakra – Mouses! Já bych teda pochopitelně vybírala staříka, kterej s kočkama nemá problém, ale aby to torpédo mouratý nedělalo problém? Tuten pohled na věc mě nenapadl. Zas ale, to bych mu ten kožich srovnala. To já se s ním zase nemažu, když se ke psům chová moc za hranicí, která se mi nezdá.