Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

PetraK

Petrs01

jo, máma byla Anežka svatá za živa, toho jsem si vědoma. V něčem to se mnou neměla jednoduchý (třídní, ředitelský důtky, našlápnuto na trojku z chování – ale teda to byla podle mě podpásovka, kterou jsem si -a za tím si stojím i jako dospělá – nezasloužila, byla to všivárna od toho profesora jebnutýho do makovice-neměli ho rádi ani ve sboru a mladý profesoři na něj psaly ftipný básničky, jako že profesor Pflégl, každou by sflékl 😀 ) Nicméně, na druhou stranu se mohla spolehnout, že jí nelžu, průšvihařím, ale nelžu. A sport mě držel v lati. myslím si, že každý takovýhle éro potřebuje nějaký sportovní vyžití, který ho udrží na uzdě a leccos naučí. A taky mu sebere ten přebytek energie, protože, když dostane do těla, tak je rád, že je rád a nemá tolik sil na horší bejkárny 😀

Ten profesor u Brtnika byl taky mladej a fajn maník. Brtnik třeba za ním přišel, že pane profesore mně to tady dneska nebaví, já to narýsuju doma, můžu? No … mohl!!!! To jsem nepochopila dodnes -v tehdejší době. Byl to sekáč, nicméně, Brtnik dodržel slovo a narýsoval to doma – večer, páč ze školy jsme vypadli na rande 😀 .

Náš profesor na práva byl třeba taky supr. Sme ho jednou přemlouvali, že bychom chtěli jít krmit labutě 😀 – tak jsme šli, normoš celá třída jsme šli, koupili rohliky a u Vltavy krmili labutě. Dal nám tehdá jednu moudrou radu do života. Že je pár kategori partnerů, kterým je dobrý se vyhnout, protože se jejich chování nikdy nezmění. A má pravdu, násilník nikdy nepřestane, stejně jako alkehůlik, nemakačenko nepůjde do práce a žárlivec nepřestane žárlit. Sice tím asi sebral trochu práce svým kolegům právníkům, páč kdo z nás si to tehdy vzal k srdci, tak se nejspíš z uvedených důvodů nerozváděl, ale bylo to moudrý ponaučení.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.