Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr
Fčéra bylo flákando grando. Jen jsme byli venku s čoklidama a kočkourem 😀 . Vypadalo to, že bude slušně cedit, ale nakonec nás to obešlo a užili jsme si fajn prochajdu. Mouses durch mokrej, jak je ta tráva vysoká. A večer jsem ho málem ubila, byl za akčního hrdinu a lítal barákem, blb mourovatej
Dennyky
aj jaj, doufám, že je Ti líp dneska? Když jsme spolu právě před osmou mluvily, eščes působila optimisticky.
kachna
ne, co bych s ním dělala?
No to bys koukala! 😀
Navíc, protinabídka by musel bejt Michal a toho nedám.
beru, takže vo co budem hrát, vo prachy, nebo vo děti………….ne! Vo Tályji! 😀 Kdo prohraje, musí si ji vzít. Aspoń na tejden 😀
Maya
podstate od konce a to uz je pak nastvanej kazdej soudruh 😀
😀 😀 😀
No já jsem taková hračička, hrála bych ráda skorem cokoliv, ale von je nehravej, no. Tak nějakou vadu mít musí.
Petrs01
Od toho má tebe, takže ideál, ne?
no jak pro koho, já si vybírám jinčí matryjál. Takovej spolupracující . Zrovna včera jsem měla pocit, že ji přetrhnu. Předvedla všechny nectnosti ohaře a přiznám se, že zapírání mě děsně sejří. Už jen proto, že u ní se musí na to jít skutečně přísně, po mým to nejde, to si myslí, že si z Tebe může dělat prdel, takže je nutno do ní „vjet“ v tomto případě zařvat jako kráva a chytit ji za kušnu a dát jí najevo, že sem fakt nasštvaná a pak pracuje s radostí a jako profík. Ach bože mě tohle fakt neba. Jako můžu ji jen tak nechat lítat prostorem, ale………. úplně furt to taky není vono.
Jako uznej, že nemůže být úplně dokonalej.
tak jako jo, ale pak si nemá vybírat psa, má to nechat na mě a má mi věřit a ne si myslet, že jsem chytrá jak rádio. V jinejch věcech klidně, to beru, ale v tomhle ne.
Ale s hrou mě překvapil, to bych do něj neřekla.
jako že nejni hravej? No nejni nějak. Bejval, ale už je asi moc velkej pán 😀