Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak u nás neděle ždibíček mimo Bučovice,takže změna trochu a to nejen pro n ás ze psama,ALE HLAVNĚ PRO BETTY RODIČŮ,lterá se ehm NENÁPADNĚ :Dometala kolem dveří a dávala najevo,že kde s náma,tak jsem se optala rodičů,jestli ju můžem vzít,a jela s náma,jeli jsme na Klouboučky,což je konec Bučovic,tam jsme zanechali auto a po asfaltce-nalevo pole,napravo les jsme si to šlapali mezi šnekama,půlku cesty všichni na volno,v druhé půlce Betty radši na vodítku-to už jsme byly víc v lese,místama docela bláto,ale furt lepší jakk jít tady na polnačkách,nebo v lese,vše jsme fotily,aby rodiče měli důkazy-kak něco nevidí,nevěří,například nikdy ze svými psy nebyly u vody,tak nevěří,že by tam vůbec vlezli…
no pak jsme se ještě chvíli socializovali u obchodu,Martin narychlo vběhl do drogerky a do KIKU,do KIKU pro deky na kčesla,tenký,předtím před tždnem dorazily elastický červený potahy na křesla i sedačku,ale ještě něco na to,aby to nebylo hned od psů,no takže chtěl mít stejný deky ,doma teda vyčesat Bettyně zablácenj podvozek,a psi odpadli,
Max ju prý hledal,ale holt má smůlu,když se bez rodičů nehne…
odpoeldne zase kousek mezi polama,+se zhrada/dvůr/terasa-velká výhoda oroti zimě,kdy prostě venku nebudou a nebudou
no a já za sebou volný víkend-druhý za tento měsíc-to se mě dlouho nestalo…
PetraK-jo tráva tady roste jak o život,
volala mě v sobotu Fifi,tak jsme to probraly,chcu určitě koupit jiný granule,+to ještě probrat s vetem,jinak Dafi je ted v pohodě