Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

tak včera odpolední s tradičním přesčasem-to je u nás na odpo fakt vzaimavý tak jednou týdně končíme normálně,zbytek připadá 2dnům kdy se dělá přecenění na akce,to se končí vždy pozdě,a další zbytek dní připadne většímu úklidu,vybalování+moc lidí takže nestíhání a tak…
    prostě to co mají často odpo,už jsou nadšení,že tuší že se to málokdy stihne včas…,no nic
    ale tak Dafi odpo tradičně dobře,po injekci dopo těžce/tvrdě prospala,
    dnes volno,tak ráno Dafík veselá,na vycházku po dešti k hájence,to se teda tradičně vlekla,protože ona ty první kopce nemusí,ale v lese se rozešla,
    obešli jsme plantáže konvalinek s kapkami listí,Žeryk zase blbl z větví Dafi pak celkem v pohodě běhala,doma se slunila na lavce…..
    kde jsem ji šla přečísnout,vystřihnout chlupy z oušek,přistřihnout 2 drápky,vyndat pijáky-musím na ty mrchy něco pořídit,Dafi teplá od slunka,když jsem šáhla na podložku pod ní a zjistila jsem,že má mokrou prddelku a sedí na mokrým,tak jsem jí vytočeně řekla,že je blbá,že jestli přijde stím,že má zánět močáku jak před rokem tak ju zmátím,a že nad sebou furt potřebuje dohled,a jestli si nevšimne,že ju studí prcka-na terase milion pelechů a křesel….
    ehm-ještě ta má poznámka,že ju zmlátím-většinou,když mě naštve pes-ted nemyslím při výcviku,to ne,ale tak normálně při životě-dávám pamlsek a pirana naša bere i z rukou,sedí na studeným,i když jinak vude pelíšky,polštáře,
    venku jde dělat něco-chce něco žrát a tak-prostě spíš v momentu překvapení oznámím normálním hlasem,ne vyčítavým,ne naštvaným-spíš překvapeně/udiveně-jako neřvu,nezuřím-spíš je to jako-zírám-jak seš blbá-šmarjá proč to děláš…
    tak v tom momentu obvykle říkám-počkej jak tě zmlátím,počkej až vstanu,uvidíš…že tě prodám na guláš?ty pudeš,ty pudeš…a že tě dám do polepšovny…
    no a onehdy když na vycházce cosi žrla Bettyna-poté co jsem jí to vyndala z huby a kynoloogicky fuj a tak-jsem pak normálním hlasem dodala-ty budeš dneska po škole!!!!pak jsem se řechtala jak blázen-nevím jak mě taková kravina napadla-asi to,že půl rodiny jsou učiteli-otec učí na LŠU má konzervatoř,brácha Martina učí na kytaru i CD má vydaný instrumetálku +mají kapelu šašci v manéži,
    švagrová učí na základce+učí na jazykovce,anj,tělák,výtvarka
    no nic
    tak jsem Dafči vysušila zadek,a šla ležet dom
    dnes měla žrát 4 krát trošku tak ráno to vynechala tak bude jezt třikrát,teda 2 jídla má v sobě tak večer třetí,od zítra má jezt třikrát denně,
    Martin jel nakoupit velkej nákup odpo,udělal kapustovou polívku,daly jsme třetí den rizoto,odpo krátkou vycházku mezi polama po dešti,trošku lilo,poté co jsem sklidila rychle prádlo,tak za chvílu přestalo…:D
    večer jsem zaházela Dafince za bránou na cestě míček párkrát,vzala jsem Žeryka za bránu,at se ještě vyvenčí a on celou dobu na volno u mě a pohled na kapsy…
    no tak nic no
    Fifi-já nevím taky co jí je,jako doktor řekl,že je to potravinová alergie,že suchou rýžu jí dávat nechce,spešl granule pro ni zatím nemám,
    má ty co má normálně-Brita premium-krom nich a trošk piškotů za odměnu nesmí jinak těch 8týdnů nic+má léky,a když to nezabere tak bude další vyšetření
    je fakt,že ona byla blinkací pes-prostě občas jednou za čas mi nějaký jídlo byblila-ale nic jí potom nebylo-nebolel ju břicho,nic-nebo možná jo,ale nebylo na ní nic vidět,tento týden těch pár dní jo,to bylo vidět,že jí fakt není dobře
    jak,já sem časem zjistila,že jí vadí to kuřecí jak sem psala,to ted třeba maso z polívky měl Žeryk a ona hovězí,i tatka jí maso schovává hovězí,vím,že vše musí mít na pidi kousky,priky moc blinká-to mi řekl veterinář,že to jsem neměla dávst vůbec-to jsem nevěděla…
    no uvidíme za ty 2 měsíce no
    Kachna-lentiky má vášen-ted mám doma obrovskou trubku lentilek-mnam
    do kvízu-o co psali holky,oni toho napsali dost,tak mě toho moc nenapadá

Černejčaj-ščastnou cestu přeju