Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

Maya-no ta ženská mě nemusí-dlouho mě nemusí,nevím teda proč,a dost mi to dává sežrat a dnes mi udělala scénu a já už nemohla,prostě toto ne
    hele jednou za čas je npříjemnej zákazník,někdy i víc za den,ale tato baba po mě jde-já ju vidím a klepu se předem-to nejde už-já už nemůžu-bez přehánění,prostě nemůžu…
    znáš ten vtip-jak borec říká bohovi-proč zrovna já?
    proč?
    a Bůh-já ti nevím,prostě mě nějak sereš…
    tak bud je to podle toho vtipu….prostě ju seru,nejsu jí sympatická,něco jí na mě vadí,nebo je to od té doby,co na mě vylítla,že míá špatnou ruku a ty mlíka mě nenadzvedne a mám si to zvednou sama-na páse je neměla,
    já přece nemůžu vědět,že toho bolí záda,ten má po operaci z rukou
    tahle paní se tará o postižený děi 25 let-a když pozotrovala jednou debatu s jednou zákazníci tak říkala,že to je horší jak s postiženýma u nás…
    tvl-já mám v prčicích klouby od 18let,revma a vymřela mě skro celá rodina-mám si tam dát teda životopis?když jako-jééé já mám neocný záda/ruku,já to zvedat nebud…
    to jim to do těch vozejků krva-pardomn padá samo?ty balíky mlík a kastle piv….
    nic no
    k uzavírce…
    v BK od zimy 2 roky nepojede vlak na Brno takže Žeryček bude mít smůlu z Blanskem….občas ho tam oba berem,když jedem oba
    a mě to taky štve,radši jezdím vlakem než busem…