Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
tak Dafi odpo dobře,i csi hrála s Žerykem a tak,jest chtěla,všecko dobrý,ale to bylo včera taky a před týdnem taky-před týdnem teda jednou ta týden
a prostě,prdel je,že kdybych něměla odpo tak bych skoronnic nezjistila,protože ono je jí blbě dopo,když se nevyb,ije doma jak dnes,tak nic vlastně nevím
-tak jedna z výhod odpoledních
jinak máti si myslí,že jí vadí maso,je fakt,že vím,že jí vadí kuřecí,to už i tatka v BKmíváí pro ni nachystaný hověí z polívky a to je dobrý,játra nevadí
no zítra ráno uvidíme
jako nakonec jsem máti řekla,že kdyby jsme měli třeba oba ranní,a něco se jí u psů nezdálo tak at mi to řekne
ted je veselá nosí si věci a tak,to včera večer taky tak
no uvidíme
mám z toho tedas nervy jak su hysterka
v práci odpo
hodně vybalování+vybalování zbytkových palet,+hodně lidí-akce+po výplatách
večer ještě větší úklid,scéna s jednou paní,která mě strašně dlouho nesnáší a dává mi to sežrat,se klepui jen ju vidím
no tak scénu jsem ustála,pak storno,že jsem chlápkvi dala o igelitku víc,za ním se rozřechtal pootichu borec,tak jsem mu ironicky řekla,ře jestli je to teda taková sranda at si to jde zkusit-tak že ne
a pak jsem šla do skladu,kde jsem 15 minut hystericky brečela,že tuhle paní už nikdy neobsloužím,a když bude u mě ve frontě tak se s někým vyměnímn,konec jako se mě klepou furt ruce pak se mi klapli x hodin i nohy….