Odpověď na: Ohařský fórum

Fóra Ostatní Ohařský fórum Odpověď na: Ohařský fórum

PetraK

Přesně – u nás taky všichni tajou nad tím, jak je krásná a milá. A já vždycky říkám, ano – krásno vona je – modelína je to, krásná a úpa blbá jak bloncka 😀 😀 (moudré a chytré bloncky prominou, už jen proto, že jsou moudré a chytré 😀 )

Tali přišla přímo z kotce, takže ten start byl o tohle komplikovanější, ale tam to šlo celkem rychle. Teda takhle páníček byl trošku se svou netrpělivostí k zastřelení, ale oproti ostatnímu to rychle šlo. když si vezmu, že fakt přišla a rvala kohout od topení a když ji člověk z toho topení sundal už visela na sifonu umyvadla v koupelně, běhala nahoře po lince a tak jako podobně, o čůrání nemluvě, tak tady jsme to spravili celkem rychle. Nejhorší teda ale bylo,že jak byla – je (občas se to ještě i dneska projeví) ořvana od těch myslivců, tak nereagovala na normální hlas a povely normálně vyřečený – teda ona nereagovala na nic, vůbec na nic.A te´d nepřeháním. No takže my jsme museli asi šest neděl řvát jak zupáci i doma. Fšude, to bylo teda fest nepříjemný. Všichni tři jsme zvyklý fungovat v klidu a teď řev, aby pes aspoň něco vnímnul. Rumouš měl tiky. Nepřeháním. Od začátku jsem říkala, že by bývala potřebovala jít někam jako jediný pes jednoho člověka a nejlépe někde v klidným prostředí. Ani jedno z toho nebylo k dispozici :D.

Supr, že se Sindy paní pracovala a zčásti ji „opracovala“ , takže nebyla jak Tarzan v civilizaci. Odpadá pak jedna potíž a člověk může budovat vztah.

Já si teď nevybavím, jestli jsi psala, žes předtím nějakýho ohaříka měla? A jestli máš představu, jak s tím pracovat?