Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

MirkaD

včera tu bylo teplo a hezky,já volno,tak ráno ze psama k hájence,Dafi se ne s k u te č ně -neskutečně vlekla,pak okruh polese kolem obrázku a před tím kousek směr Nevojice a od lípy dolů,to už pak valila
    potřebovala bych zkistit jetli jí vadí ty kopce,nebo co,přitom,když jsme několikrát ráno jeli s ní do Ždánskýho lesa,okruh tak lítala celou dobu-pařezy,klády,hurááá
    tak nevím….už su z ní fakt nervní
    no obhlídla jsem konvalinky,něco vyfotila,ale sucho,tak to není ono
    odpo jsem sjela na otočku do Kiku,kolegyně tam nakoupily strašně levně,ale oni měli v pondělí všecko hodně slevněný,já jak chodím všude pozdě tak už slevněný 2 stojany venku-to jsem čapla bílý triko do véčka-ehm potáhne mě na krk-su roláková,za 25kč+za 25kč pánskou flísovou modrou mikinu přes hlavu a pak 2 trika už za normální cenu-bílý s ptačíma pírkama žlutejma s krátkým a cihlový s prostříhanýma ramenama trošku,obě zdibec volnější,takže trika na slušno doplněný,mikina na doma,halenka bílá pochopitelně na doma není,že…
    odpo jsem šla na chviličku vyvenčit pséky a ke kamošce knihovnici-té co se jinde než v knihovně nevidíme:D,tak k ní na narozky,předala jsem dárky,daly jsme kafe,čaj,víno,chlebíček,zákusek a za 3 hodky dom
    doma jsem chvílu ggepěla na terase z Martinem a pak hají
    dnes ráno poprchalo,ze psma ke křížku a zpět
    doma jsme s rodičem zbalily Bttynu a sjeli s ní na veterinu,po včerejším očkování vztekliny jí bylo blbě
    zatatý zubly,nejedla,schovávala se,tak dostala injekci na alergii a kdyby se to nezlepšilo tak mají dojet….
    venku lije

Denny-jé tak pláštěnka boží-a fakt se vejde do kapsy a je trošičku pevná?
    že bych bleskurychle objednala,protože ty obyč igelitový se trahají a obr velkou zelenou co mám přes 30let,tak ta zabere půlku batohu a je těžká
    pončo žlutý taky těžký a zabere kus batohu
    PetraK-tak to je dobře že je po očkování už dobře-máti je furt blbě,ted to bude zítra 2 týdny co se očkovali,a je jí blbě od soboty,potíže s dýcháním,všechno ju olí,….únava,k MUDR jít nechce,že nemá teplty…
    snídani máš boží….