Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
TVL CO TO JE JAKO?? JÁ SEM DU NAPSAT DŮLEŽITOU RAMŠTAJNÍ ZPRÁVU A VYDĚSÍ MĚ PES BASKERVILSKEJ Z DÝPÝ?
JSTE SE MÁLEM NEDOZVĚDĚLI ŽE!!!!!!!!!!!!!!
TADÁÁÁÁ PŘÍŠTÍ TEJDEN ZAČÍNÁ PŘEDPRODEJ – DENNYKYYYYY – NA KONCERT HOŠÍČKŮ. BUDOU PŘÍŠTÍ ROK V PRAHÉ!!
Tak už mě prosím ani ručka nebolí a fčéra jsem byla v podstatě cajk. Dali jsme si téměr standardní psí prochajdu a stihli jsme to pěkně za sucha. Jinak tady – v Domečku i v práci – pěkně leje. což je dobře a tak jsem si uďála velepěknou snídaňku – helejte:
Jdu vás dočíst
Mirka D.
já nějak myslela,že ti profíci to poznají už u štěnat
no možná někdo jo- asi poznáš takovej ten základ – povahu, vzrušivost, schopnost jít ze vzrušení zase rychle do klidu?? To nevím, ale asi se ještě nepozná, jak moc který štěně bude dobrý v čem podle mě. Proto sahají k dorostencům, kde už to vidíš.
ý jo to stejně musí být peklo,když seš dítě,něco tě zajímá,al rodiče mají nějaký ambice a cpou tě na něco jinýho….
no vidíš a úplně stejný je to se psama – proč chtít po psu apotování a skákání s činkou přes překážku, když ho víc baví a víc mu taky jde čmuchání. Stejný jako s Žerdou, jak jsem psala minule. Dafuli můžeš vysílat na pařez a v jedný ruce můžeš mít přetahovadlo – blbej kus měkkýho něčeho a přetahovat se s Žerdou. A máš to dva v jednom. Já to takhle dělám. Taliprd mě cupuje za živa a já druhou rukou házím Rumouškovi, kterej se sice taky rád přetahuje, ale ještě radši před tím pro to utíká. Šij to tomu psu na míru. A oblbíbenou činnost používej i jako odměnu. pěkně jsi šel u nohy, suprrrr, tak te´d si dáme boj vo větef! a nebo si Maxíku tady vyčuchách pár dobrůtek. 🙂
Maya
Netopyri jsou roztomili
tooo úplně nevím teda????
Míla
Díky moc za ten odkaz na Televizi Seznam a to vařicí video :-).
zdá se to dobrý co? Já to teda měla bez zvuku, ale uvařit to podle mě půjde, stačí recept a vidět co dělaj 🙂 . Mám hlubokou pánev a i normoš obě jsou supr,každá na něco jinýho. Ta hluboká je nějaká obyč, hodlám, až bude nová kůchňa pořídit kvalitnější, ale tu nízkou mám z Orionu – tuhle
https://www.nex-cz.cz/orion-panev-grande-wooden-20-cm/
a je supr. Hodíš tam maso na sucho, nepřipeče se to, nic. krásně se na tom šécko dělá.
Fifi
. Napil se a zacal se mi zase pokladat na bok, motat se, nabeh na omdleni. Ten jsem mela pak i ja z nej, takze voditko a ve stinu ho rozchodit na trave, vyventilovat
týýý vado, to je fakt Joudoslav! No přesně tohle je i důvod, proč psa prostě nenechávám samotnýho na zahradě, když jdu pryč. Pak by člověk přijel z práce, nákupu a …….. 🙁 Ještě, žes to s ním vychodila.
Proste hnusny.
dík za zprávu, no tak uvidím, jesli se k nim jednou dostanu, odhodlám.
kachna
Vztekla bych se, pan učitel je idiot
ano, pan učitel je skutečně idiot. Ví to paní ředitelka?
Dennyky
huš se hlásívám z pracovního procesa…
no konečně, furt se někde flákáš ….. 😀 každopádně – ať ti to ušijou dobře a pomůže to
Jakou pláštěnku máš? Potřebujem taky něco pořídit, tak voka!
a Otíka v dodáfce, než přijel známý, který mě vezl.
Ten jel do Vysokého nad Jizerou na kontrolu s rukou.
😀 😀 tvl to je roud můví! 😀 😀
ááá skvělá zpráva s Brtníkem -jelenem
hele fčera to vyloženě chválil 😀 😀 je pravda, že jsem to hodně dobře okořenila a vínem nešetřila. Pěkně se to proleželo a fčera jsem to podávala se šťouchanejma bramborama s mrkví a troškou česneku (dělala jsem moravskou česnekačku) a tohle je vyloženě výborná dvojka , padlo to k sobě dokonale.
P.S. jaks odpovídala s odstupem a já už zapomněla, co jsem Ti psala, tak jsem chvíli musela dumat , vo jakýhože to jelena de? Jako to mejdlo???? 😀 😀 mám dost, vočkování mi vybračilo zbytky mozkový tkáně 😀