Odpověď na: Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021 Odpověď na: Kecací léto 2021

Fifi

Zdravicko vespolek,
    zaplatbuh se drobek ochladilo a ted i malinko sprchlo, bourky sly zatim kolem.
    Troldu odpoledne opet malem slehlo, to je takovej blbec pruhatej nebo sem spis blbka ja. Sousedi byli na zahrade se psama, takze proc nelitat podel plotu s jeho oblibenym ovcounem a jecet na sebe. Po lonskym kolapsu si Pindu uz hlidam, odvolavam ho po chvili tyhle debilni zabavy, vydejchat, napit se, zklidnit se.
    Mno, a jak bylo dneska vedro, dusno, slunicko, ale vitr to maskoval, tak to Trololo zase prehnalo, navic ma porad fyzicku o dost snizenou. Mela jsem ho odvolat driv. Napil se a zacal se mi zase pokladat na bok, motat se, nabeh na omdleni. Ten jsem mela pak i ja z nej, takze voditko a ve stinu ho rozchodit na trave, vyventilovat. Za deset minut lepsi a pak uz dobry, ale moje nervy. Pri dalsim nahlym otepleni bude panacek ostre sledovanej. Pritom se srdickem problem nema, jen je schopnej se doslova schvatit pri jeceni a litani podel plotu. Fuj, to byl zazitecek zase. Varim mu kusy kralika na zitra, si fakt zere lip jak ja.

Esusova
    batáty jsem taky ešče nikdá nejedla, jak hnusný to je? Jako sladký, nebo co?
    Proste hnusny. 😀 Uvarila jsem to na kasi, takze takova zvlastni kejda podivny konzistence. Ale ja nemam rada ani dyni, je to tomu asi dost podobny. Kdyz se to upravi jinak, muze to asi bejt i dobry, ja to zkouset pro sebe nebudu.

Dennyky
    Tak drzim palce, at se platfusy s vlozkama na miru srovnaji, at to zabere!

Maya
    Ty ses hrozne vystresla, clovicku, strach ma velky oci. 🙂 Tam sebou svihnes jen z toho, jak se stresis predem. Ja ockovana jsem, priznam se konecne. Pfizer, obe davky. Po prvni me bolelo rameno jeden den, spat se na nem nedalo. Po druhy davce mi bylo trochu hur, jsem mela jeden den zvysenou teplotu pres 37, rameno zase bolelo, druhej den velka unava a zimnice a hlavovol, jak pri viroze. To bylo vsechno, jeden prasek brufenu jsem si na doporuceni doktora vzala a dobry.

Edit
    Dle testu jsem medved – se mi libil, pripominal mi Dorotku. 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.