Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
PetraK-k Maxovi-tak rodiče samotu neučily,jinak,to že je línej tak jak říkám,většině lidí co chce psa na vycházky a prostě mít psa na dvoře/zahradě-na hlídání a nic s ním nedělat to stačí,rodiče s ním jsou spkojený a to je důležitý
on je teda hooodně čmuchací,to je fakt,my jsme z toho s Martinem vždycky úplně vyšinutí-jde s hlavou dole a furt ju má zarytou někde v něčem,a než se pohne 100let v čudu,-jinak já mít k němu něco trochu akčního hracího,tak by mě to nevadilo,ale samotnýho bych takovýho psa nechtěla,mě to cvičení,hraní baví
takže to byla spíš otázka,jestli se to může stát u čistokrevnejch psů-
že si chceš vybrat štěně na cvičení,/výkety a tak a pak je z toho toto
jako pro mě jinak ideál pes typu-Dfi,Gero,Killy-pocvičí si,pohrajou,výlet zvládnou,ale i válení na gauči u knížky a i krátký vycházky
náruživýho aporrtéra,kterej má místo mozku v hlavě míček bych k životu nepotřebovala,pokud bych nechodila na cvičák a netoužila vyhrávat,to si myslím,že ze psama-ve stylu za míček se přerazím kdykoliv,kdekoliv,tak že s těmato psama,je na úspěch asi větší šance,než ze psama,co nejsou tak hračkoví,kořistníci se jim možná i říká
i proto se hodně asi upřednostnujou přirození aportéři
si teda myslím
no,spíš teda -jak vybrat štěně,aby z toho nebyl ani Max,ale ani Žeryk/Dux-míček,míček,furt chcu míček
jestli je na to nějaká fligna
já si totiž štěně vybírala-když nepočítám Kima v mých desti letech,tak štěně jsem vybírala 2 krát v životě-Gera a Dafi,zbytek se u mě jaksi vyskytl….
no taky dobrý,granule místo obojku,jak jste to řešily?