Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Fifi-ano Max je živá vzpomínka na Gera
bohužel se v něm sečetly blbý vlastnosti rodičů,
po Gerovi totální závislák na máti/rodičích,takže když jedou na dovču tak je 2 dny naprosto psychicky v háji,ale totálně,třepe se a je prostě mimo,když je necháme u rodičů-tak řvou,kdy jsou u nás tak to chcou furt kontrolovat u rodičů+když byly 2dny doma-jakože jsem nechtěla doma 4 psi-tak pozházený kvítka z oken,všude hroznej brajgl-to sem si ffotuila-takže Max má separačmí úzkost jak hrom,Bettyna je mín závislá,když bývaly rodiče na dovči,tak byla s náma a žádný psycho
po Bettyně honí zvěř-i když jsem se to stejně jak Bettynu za pomocí stopovačky,pamlsků snažila odnaučit,poté co letěl za stádem srnek a plakal,že je nemůže doběhnout tak jsem to vzdala,chodí na dlouhých vodítkách,pouštím občas a někde kde je přehledně,ani po jednom rodičovi psím nemá chut do cvičení,a i když Betty ráda nosila balonek,+si hrála s kopačákem,Gero byl aportovací,sice ne náruživej,ale nosil věci a to všechno jak Dafi,tak Maxe se mě nepovedlo naučit něco nosit-to jsem se snažila od štěněte a nic
bud by to šlo přes klikr,nebo nevím,ale hraním,odhozením,taháním,to fakt ne,doted si vlastně nerhraje ,nepřetahuje,nic,hraje si jen z Betty
takovehj ideální pes pro lidi co jim nevadí mít psa celej život na vodítku,co s ním nechcou cvičit,hrát si,co jim ten pes stačí na vycházky a hlídání-takže rodiče spokojení-nakonec je to jejich pes,že
mě by jen zajímalo,jak se to může stát,že po celkem aktivních rodičích,kteří si i rádi hráli-pravda Gero pohyb nevymyslel,kvůli aportu by se taky nepřerazil:D,což mně nevadí,ze psama typu Žeryk,Dux je to o nervy
tak jak po normálních hravých rodičích,může vylézt tak líné neaktivní štěně????jako budoucího majitele dalšího psa by mě to fakt teda zajímalo
Černej čaj-jůůů ty už máš dovčůůů dnes?
tak to ti to moc přeju
moc,moc,moc si to užij
nezapomen foták