Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Milko-Betty je fena rodičů,v květnu jí bude 13,je to špico jezevčík,postava jezevčík,barva rezavá,dlouhosrstá,
já prvních x let chodila ven s ní i s jejím synem Maxem denně+tenkrát starým mým kníračem Gerem,+jsem ji odmala cvičila,vychovávala,cviky z tance,z poslušnosti,všichni tři uměli třeba chodit u nohy,na dálku lehnout,přiběhnout,to jsem s něma dělávala,když jsem je cchtěla hromadně vyběhat-několikrát po sobě lehni a ke mě,akorát Betty s Mxem,mají reakci na zvěř,tak rodiče s něma chodí celoročně na flexině,nepouští nikdy,nic po nich nechcou-nepoužívají povely,nic
no a já pouštím občas na strřídačku,když je všechno posekaný,vyžaduju poslušnost,a proto s něma pbčas cvičím+cviky typu-couvání,otočky,kroky a packy patří mezi rahabilitační cviky,takže to s něma dělávám i z těchto důvodů,krom toho Betty doted ráda cvičí,vždy ju bavily překážky,skákání,z tance jsem s ní hodně dělala skákání přes ruku,nohu,obíhání,proskok rukama a tak…
Betty je doted holka svižná,Max je za á-línej celoživotně-cvičí,ale nemá to štávu,jasně,že za kus dobrýho pamlsku se přetrhne,problém je,že psi rodičů mají celodenně k doispozici frolíky,+2krát denně konzervu+zbytky od oběda+mlíko….
prostě furt hromadu jídla,no taky je to na nich dost vidět-oba fakt tlustí,krom toho člověk neví,kdy jsou vlastně najezení-jako,že normálně nedáš jezt psovi a nejdeeš s ním ven a cičit
,no to je fuk
a syn Betty Maxík se bez máti rodičů nikam nehne,hroznej závislák po Gerovi,
takže většinou s náma chodí Betty,prostě se rozhodne,že jde s náma-a jde:D
jinak rdiče s něma chodí,ale ne denně+furt stejnou trasu,což si myslím,že je pro ně trochu nuda…