Fóra › Ostatní › Kecací léto 2021 › Odpověď na: Kecací léto 2021
Aaa, my uz jsme v lete? Je fakt, ze dnesni tropy novymu tematku odpovidaji, bylo tu aj pres 30. Ble. Jsem uvarena, ale mam novou hlavu! Jsem ty pani v zrcadle rikala, ze ji neznam. 😀 Po roce me chlupodravka osmikala nakratko a zmelirovala, to je zmena! 🙂
Cajdo, docetla jsem predchozi tema a pekne si to tu s tim pretecenim uvedla. 😀 🙂
Esusova
Tak bezva, ze mate ocko za sebou, at ruka boli co nejmin. 🙂
nejni to divnej pocit, po tolika letech s masem se spřátelit s granclema? Taky bych neměla odvahu experimentovat, to je jasný, já jen, že to musí být asi divný?
Je to strasne divny. Jako ja jim obcas grancle soupla, kdyz jsem zapomnela vyndat maso nebo na dovoleny. Ale to jsem nestudovala, kolik tuku a proteinu maji, zda je tam jednodruhova dietni masova slozka… No co nadelam, hlavne, ze Troldovi je fajn. K veceri, jedno z tech asi 5-6 krmeni za den, dostava uvarenou dietu, to mu cvachta velmi. (Edit – dneska jsem mu koupila bataty, ktery ma doporuceny. Jsem je nikdy nejedla, ochutnala jsem varenej a jist to uz nebudu. 😀 ) Teda ono mu chutna porad, je v tomhle ted jinej, postizenej „nedozranim se“. Nikdy takhle nehltal.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.