Odpověď na: Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021 Odpověď na: Kecaci jaro 2021

MirkaD

no my si v neděli daly výletík takovej pidi
    ráno jsemteda šla ze psama,lépe řeččeno 2 fenama a jedním psem,protože Betty rodičů na dotaz-ahoj,jak se máš?
    řekla-dobrý a du s váma§a odpichla se od vchodu rodičů a valila přes dvůr,zahradu k bráně,tak jsem ze stromu čapla vodítko co tam mám na psi rodičů,obtelefonovala rodiče,jestli půjdou ze psama,neno ne,že Betty chce jít s náma,rodiče ze psama nic,nikam,tak jsme mohli capat-vzala jsem to ke křížku,tak jsem ze všema 3 pocvičila kroky,otočky,packy,pak zpět,potom směr mezi polama dědina,po cestě zpět si daly mí psi oběhnutí stromu,no a pak ještě pocvičení trochu chůze u nohy u Betty a obíhání kolem mě na obě strany a z mou dvojkou couvačky a šlo se dom,Betty ščastná jak blecha,že má změnu a že cvičila+ty jiný mlsky,že:D
    no a odpo,že sjedem chvílu někam ze psama,no,já myslela,že to bude na chvílu-ten les kousek od nás+takovej hodinkovej okruh kolem pařezů,kde se Dafi vždycky vyskáče jak klokan a vyběhá,no tak to jsem si myslela,ale nebyla to pravda,mě teda jako osvítil duch inteligence,že jsem vzala sebou vodu a misku,ale zas ten duch mě neosvítil na tak dlouho abych té body vzala dost-že Milko:D-hned jsem si na tebe vzpoměla:D,když jsem to pak večer četla to tvoje vykládání jak jste byly v Křivoklátských lesích
    no tak my vyjely,a když jsme jeli přes Nesovice,tak jsem pochopila,že toto nebude náš rychlý okruh-at mají psi změnu a nejsme furt na stejných místech,
    no dojely jsme do Zdravé vody a kousek od ní jsme necali auto na kraji lesa a a šli po cyklostezce k obrázku u jelínka-kde byl obrázek s jelenem,myslivcem a dvěma čoklíkama-obrázek zarámovanej,pidi a rozcestník a odpočívárna-zastřešený lavky s proutěným koštětem-asi aby si člověk před sednutím zametl před vlastním prahem nebo co :D:D:D
    no aod toho jelínka to byly asi 3 km na vyslílač,který jsme vídaly,když jsme šli u nás k lípě a od ní dozadu na Uhříce,no tak jsme šli po sfaltu,slunko skoro všude,vichr-já pletenou čelenku,vyslíča nenápadně trochu do kopce,v lese obrrrrrr mraveniště,na cestě mravenci,všude mravenci,na cestě občas cyklisti a sem tam trošku lidí
    psi na volno,otrávení jak hrom,táhli se tak,že bylo vidět,že rychlo okruh v lese z pařezama by je potešil víc,x krát za cestu dostali napít,my trošku,že málo
    já sprdla Martina,že když chce jet někam na dýl,má to říct,vzala bych víc vody+asfalt v teple nic moc,no on ščastnej,že vidí vysílač zblízka….
    no tak Martin měl radost,my tři měli menší radost,asi 9km za náma,zpátky jsme to vzaly přes Bohdalice,at jsme doma dřív
    doma Žeryk odpadl na hodinu,pak vylezl,já schovaný míčky,tak mu Martin házel takovej Žerykovi nesympatickej,tak moc nenosil a fnikal,kde má svý míčky,tak můj tatínek,hlasem gestapáka-kde má Žeryček míčky?šel hledat míčky….naštěstí mu hodil 3krát a dost
    ale i tak jsem mu to včera omlátila o hlavu….
    nebudu vyhazovat 700 za kloubní výživu,že mi pes na vycházce sotva leze a doma-juchů nic mi není dem házet-nasrat jako už!
    včera dopo vycházka ke křížku a zpět a trochu tanečních cviků,
    po obědě odjel tatka dom,já do práce
    no a dnes ráno se mi táhla Dafina ke křížku,zrychlila od něj dolů a dědinou od rybníčku dom,kde zase trošku cvičení a ted se válí na zahradě
    su zvědavá za jak dlouho a jestli se zlepší poté výživě
    Martin přemýšlí nad jinou prácou já se snažím nepřemýšlet,nebo to by mě švihlo už z něho
    doma mě neposlouchá a ještě má furt jakýsi roupy….
    Fifi-no teplotní výkyv obrovský
    mě na tom štve nejvíc ten vichr,prtože mám pak furt zakuklený uši a vypadám jako fakt jak debil
    pletená čelenka v 25 supních je fakt masakr
    k očkování-že bych se na to těšila teda to ne,ale asi se toho jinak nezbavíme…
    máti Martinové bylo blě neděle a pondělí v podstatě po týdnu-je to možný po takové době?